04 / 05 / 2024

eylül ayı yapı sektörü

eylül ayı yapı sektörü

Eylül ayında finans, perakende ve yapı sektörü yeni iş fırsatları ile öncü sektörler oldu...

Eylül ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi: Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Evde bakım maaşı sorgulamaları eylül ayına girilmesiyle birlikte gündemi meşgul etmeye başladı. Peki, Evde bakım maaşı SMS sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Aile Bakanlığından son dakika müjdesi! Eylül ayında 12,4 milyon lira hesaplara peş peşe yattı! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 15 Temmuz şehit yakınları ve gazileri ile Beşiktaş'taki terör saldırısında şehit olanların yakınları ve diğer hak sahipleri için eylül ayında 12,4 milyon TL ödeme yapıldığını açıkladı.

Eylül ayında doğal gaza zam gelecek mi? BOTAŞ resmen açıklandı!

BOTAŞ, ağustos ayında zam yapılmayan doğal gaza eylül ayında da zam yapılmadığını paylaştı. Konuya ilişkin yapılan açıklamada elektrik üretim amaçlı gazın satış fiyatında, sanayi kuruluşlarında ve mesken abonelerinin tarifesinde değişiklik yapılmadığı duyuruldu. 

Trafiğe eylül ayında 102 bin 506 aracın kaydı yapıldı!

Trafiğe eylül ayında 102 bin 506 aracın kaydı gerçekleşti. 2 bin 587 aracın ise kaydı silindi. Bu şekilde trafikteki toplam araç sayısı 99 bin 919 şeklinde arttı. İşte detaylar…

İtalyan motosiklet devi eylül ayı fiyat listesini açıklandı! İşte, Ducati Multistrada V4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

El yapımı motosiklet üreticisi Ducati’nin eylül ayı fiyat listesi belli oldu. İşte, Ducati Multistrada V4’ün 8 Eylül 2022 fiyat listesi…

Edirne'de Eylül ayında 800 konut satışı yapıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan açıklanan verilere göre; Eylül ayında Edirne'de 800 konut satışı gerçekleşti. 

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri bugün yapılıyor!

Eylül ayı işsizlik ve kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün yapılacak.

Eylül ayı Nakdi Ücret Desteği ödemeleri zaman yapılacak?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, eylül ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 8-9 Ekim’de yapılacağını duyurdu.

2019 Eylül ayı kira artış oranları belli oldu!

Enflasyon oranları TÜİK tarafından bugün açıklandı. Böylece 2019 Eylül ayı kira artış oranları da belli oldu. Peki bu ay kiraya ne kadar zam yapılacak? İşte kira artış oranları Eylül 2019...

Ordu Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısının 1.oturumu bugün gerçekleştirildi.

2018 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Geçtiğimiz ay konut kira sözleşmesi yenilenen kiracılara 17,41 oranında zam yapıldı. Peki, kira sözleşmesi Eylül ayında yenilenecek kiracıya ne kadar zam yapılacak? 2018 Eylül ayı kira artış oranı ne zaman belli olacak?

Eylül ayında dakikada 3 konut satıldı!

2017 yılı Eylül ayında yapılan konut satışlarına ait istatistikler, Türkiye İstatistik Kurumu tararından dün açıklandı. Verilere göre, Eylül ayında dakikada 3 konut satıldı.

eylül ayı yapı sektörü Haberi

eylül ayı yapı sektörü

Kariyer.net Eylül ayı İstihdam Endeksi’nde finans, perakende ve yapı sektörleri en çok iş fırsatı sunan sektörler arasında yerini aldı. Yapı sektöründe yurtdışı iş ilanlarında da önemli artışlar gözlenirken;  Afganistan ve Cezayir gibi yeni pazarlardaki istihdam artışı dikkat çekiyor.


Türkiye’nin en büyük insan kaynakları platformu Kariyer.net, her ay düzenli olarak açıkladığı istihdam endeksi eylül ayı verileri yayınlandı. İstihdam Endeksi eylül ayı verilerine göre finans, perakende ve yapı sektörü en çok iş imkanı sağlayan sektörler arasında yer aldı.


İstihdam Endeksi eylül ayı verilerini yorumlayan Kariyer.net Genel Müdürü Yusuf Azoz, finans sektöründe yeni iş ilanlarının 2011’e göre yüzde 86 artış gösterdiğini söyledi. Azoz, “Ağustos 2012`ye göre ise yüzde 25 artış görülürken, en çok ilan yayınlanan iş alanları arasında finans, satış, pazarlama, müşteri ilişkileri ve...