19 / 05 / 2024

eymir gölü ağaç dikme etkinliği

eymir gölü ağaç dikme etkinliği

Eymir Gölü’nde düzenlenen ODTÜ Geleneksel Ağaç Dikme etkinliğinde binlerce kişi katıldı. ODTÜ Rektörü Acar, “5 bin civarında katılımcı var. 24 bin ağaç dikiliyor” dedi. Acar, kampanya kapsamında hedefin 300 bin ağaç olduğunu söyledi.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü'yle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bakan Kurum, "Salda Gölü'nden ev fotoğrafları geldi, onlar da oranın görüntüsüyle alakalı değildi." dedi.

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü ile ilgili olarak, "Salda'mızı da Türkiye'deki tüm doğal alanlarımızı da edebimizle koruyacağız" dedi...

Murat Kurum'dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada "Paylaşılan olumsuz görüntüler, Salda Gölü’nü koruma eksenli projemizi kesinlikle yansıtmamaktadır." ifadelerini kullandı.

Gülizar Biçer Karaca'dan Salda Gölü açıklaması! 

CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, millet bahçesi yapımı için Salda Gölü'nde başlanan inşaatın durdurulması için çağrıda bulundu...

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül açıkladı: O işletmelerden kira alınmayacak!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlem çalışmaları kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Abdulhamit Gül, iş yurtları bünyesinde kiracı olan işletmelerden bu süreçte kira alınmayacağını da bildirdi…

TOKİ'den Salda Gölü açıklaması! 

TOKİ yaptığı açıklamada, Salda Gölü'nde yapılaşma ve betonlaşma olduğuna ilişkin sosyal medyada yer verilen görüntülerin, göl ve çevresindeki çalışmalara ait olmadığını belirtti.

Murat Kurum’dan Salda Gölü açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Salda Gölü ve çevresinin özel çevre koruma bölgesi ilan edildiğini dile getirerek "Bununla alakalı Millet Bahçesi projemizi de o alanda gerçekleştireceğiz" dedi.

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat konut ve iş yeri açık artıma ihalesi 2018!

Turyap aracılığı ile Gül İnşaat'ın Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres'te yer alan toplam 10 projesindeki konut ve iş yeri açık artıma usulü ile 6 Şubat'ta satışa çıkarılıyor. 

Turyap Gül İnşaat açık artırma ihalesi 2018!

Gül İnşaat, Turyap aracılığı ile 212 gayrimenkulünü açık artırmayla satışa çıkarıyor. Açık artırma 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de Double Tree By Hilton'da yapılacak..

Gül İnşaat açık artırması ne zaman?

Gül İnşaat toplam 212 konut ve işyerini açık artırmayla satışa çıkarıyor. Peki Gül İnşaat açık artırması ne zaman? diyorsanız işte yanıtı...

Gül İnşaat 212 gayrimenkulü açık artırmayla satışa çıkardı!

Gül İnşaat, 10 projesindeki 212 adet konut ve işyerini açık artırmayla satışa sunuyor. Müzayede Turyap aracılığı ile 6 Şubat Salı günü saat 12:00'de gerçekleştirecek..

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

eymir gölü ağaç dikme etkinliği Haberi

eymir gölü ağaç dikme etkinliği

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) Geleneksel Ağaç Dikme etkinliği, dün Eymir Gölü’nde gerçekleşti. Etkinliğe katılan ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar, ağaç dikme etkinliğinin senede iki kere yapıldığını söyleyerek, “Bugün katılımcılar tarafından 24 bin ağaç dikiliyor. 5 bin civarında katılımcı var. Bu Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin bir geleneği, ODTÜ’lü olmanın bir gereği. Doğaya sahip çıkalım. Üniversitenin görevi hem dünü hem de yarını düşünmek. Gençlere, yeni nesillere doğayı, çevreyi sağlam bir şekilde bırakmak istiyoruz” diye konuştu. 300 bin ağaç dikme kampanyası başlattıklarını söyleyen Acar, kampanyanın bu yıl sonunda 150 bin ağaca ulaşmayı planladıklarını söyledi. Acar, “Gelecek sene Kasım ayında 300 bininci ağacı dikeceğiz. Dolayısıyla bütün doğaseverleri ‘Bir Ağaç sizden, bir orman bizden’ kampanyasına katılmasını bekliyoruz” diye konuştu.


‘YEŞİL ALAN KALMASIN MI’

Eymir’in...