02 / 05 / 2024

eynel çitgöl naşa jeotermal arama sahası zorlu enerji

eynel çitgöl naşa jeotermal arama sahası zorlu enerji

Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.Ş., Kütahya'da bulunan Simav jeotermal sahası hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklama aşağıdaki gibidir...

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Cumhuriyet'in 100. yılına özel 5 TL'lik madeni hatıra parası basıldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel 5 TL madeni tedavül hatıra parası basıldığını açıkladı. Buna göre "5 Türk lirası" hatıra parası 29 Ekim'de yarın tedavüle sunulacağı kaydedildi.

Başkent İnşaat'tan Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya! Elite Residence 60 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Başkent İnşaat tarafından  Ankara Yenimahalle'de yükselen Elite Residence projesinde Cumhuriyet'in 100. yılına özel kampanya başladı. Yeni satışa çıkan projede 60 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte Elite Residence ile ilgili detaylar...

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

Sentez Merter 1 Eylül'de açılıyor! Vade farksız 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı!

Kadın modasına yön verecek alışveriş merkezi olarak lanse edilen ‘Sentez Merter’ kapılarını 1 Eylül'de açıyor. Sentez Merter'de 24 ay taksitle hemen teslim dükkan fırsatı sunuluyor.

İstanbul'da o belediye personel alımı yapacak! Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı

Belediye personel alımları binlerce kişi tarafından yakından takip ediliyor. Son gelen alım ilanına göre  İstanbul Fatih Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu. Belediyede çalışmak isteyenler hemen baksın! Kadro dağılımı açıklandı.

2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden deva eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 151 millet bahçesinin hizmete açıldığını, 2028 yılına kadar tam 500 Millet Bahçesi yapılacağını bildirdi.

2023 yılına zamla girdi! Mercedes-Benz A Serisi'nin fiyatlarını duyanlar şoke oldu! İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz, 2023 yılına zamla girdi! Markanın A serisinin fiyatlarını görenler şoke oldu.  İşte, Mercedes-Benz A Serisi 2 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kanal İstanbul çevresindeki arsalar 'Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur' diyerek satışa çıkarılmış!

Geçen haziran ayında İstanbul'da kurulan Elhaj Grup, kanal manzaralı arazilerini “Türk vatandaşlığına geçmek isteyenler için uygundur” diyerek satışa çıkarmış.

Aman dikkat! İslam Memiş 2023 yılına girmeden ihmal etmeyin dedi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılına girilmeden önce ihmal edilmemesi gereken bazı noktaları açıkladı. İşte detaylar!

Watsons’tan 17.yılına özel yüzde 50 indirim! Son fırsatı kaçırmadınız

Türkiye’nin güzellik ve kişisel bakım ürünleri mağazalarından biri olan Watsons, 17. Yılına özel indirim kampanyası düzenlediğini açıkladı. Watsons mağazalarında, watsons.com.tr ve Watsons’ın mobil'den yaptığınız alışverişlerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatını kaçırmayın!

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

eynel çitgöl naşa jeotermal arama sahası zorlu enerji Haberi

eynel çitgöl naşa jeotermal arama sahası zorlu enerji


Zorlu Enerji tarafından yapılan açıklama şöyle:


15.04.2013 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimizin Kütahya Simav ilçesi Eynal-Çitgöl-Naşa jeotermal arama sahasına ait 11/05/2010 tarih, 137 sayılı ve 25/02/2013 tarihinde sona erecek olan jeotermal arama ruhsatımızın 1 yıl uzatılması istemiyle yaptığımız başvuruya ilişkin olarak Eskişehir 1. İdare Mahkemesi'nde görülen davada, Şirketimizin kendisinden kaynaklanmayan nedenlerle arama faaliyetlerinin kesintiye uğraması göz önüne alınmayarak ruhsat süresinin 1 yıl uzatılması talebimizin idare tarafından reddedilmesi üzerine, redde yönelik idari işlemin iptali talebi ile ilgili olarak, 13.05.2014 tarihinde tarafımıza tebliğ edilen mahkeme kararı ile konusu işlemin Şirketimiz lehine oybirliği ile iptaline karar verildiği öğrenilmiştir. Kütahya İl Özel İdaresi'nin kararın tebliğ tarihinden itibaren 30 gün içinde Danıştay'da temyiz hakkı bulunmaktadır.



15.04.2013 tarihli özel durum açıklamamıza istinaden, Şirketimizin Kütahya Simav ilçesi...