02 / 05 / 2024

Eyüp Altın

Eyüp Altın

Azizoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Enerji ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.

Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zal İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın, Mehmet Salih Altın ve Merve Üzen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Eylül'de kuruldu

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

Altında yeni dönem başlıyor! Altın alıp satmak isteyenler kırmızı kodla uyarıldı! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın yatırımcıları seçimin ikinci tura kalması ile daha temkinli davranırken altın alıp satmak isteyenler için uyarı geldi. Altında yeni dönem başlıyor! Kuyumcuya gitmeden bakın!

Altın esip gürledi! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın! 9 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları yeni günde de resmen esip gürledi. Altın fiyatları  bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? Altın alıp satmak isteyenler hemen bakın! 9 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Vatandaşın yatırım aracı belli oldu: Ne altın, ne dolar, ne de gümüş! Bambaşka bir şey çıktı!

Vatandaşların yeni yatırım aracı belli oldu! Altın ve doların yanı sıra gümüş de artık geride kaldı. Satışlar rekor üstüne rekor kırarak, bambaşka bir şey yatırım aracı olarak tercih ediliyor.

İslam Memiş altın yatırımcılarına seslendi! Bugüne kadar böyle bir şey görmedim! 3 farklı rakam...

Altın ve piyasa analisti İslam Memiş'ten ''Bu güne kadar böyle bir şey'' görmedim diyerek 3 farklı rakamı açıkladı.

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi! O tarihi verdi! Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın Kahini İslam Memiş gümüş 20 TL olacak dedi, gümüşün yükseleceği o tarihi verdi. Hemen bakın! Göz açıp kapayıncaya kadar gelecek!

Altın bir yükseldi pir yükseldi! Altın alıp satmak isteyenler acil bakın! 16 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 16 Nisan Pazar günü altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?  Altın alıp satmak isteyenler acil bakın! 16 Nisan 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları dalgalanıyor! Altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden acil bakın! 4 Nisan canlı altın fiyatları

Altın fiyatları dolar kurundaki hareketlilikle birlikte dalgalanmaya devam ediyor. Özellikle altın alıp satmak isteyenler kuyumcuya gitmeden güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Canlı altın fiyatları 4 Nisan 2023.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Kadınlar gününe özel indirim bugün başladı! Pırlanta ve altın takılarda dev kampanya! Altınbaş 5 Mart fiyat listesi 

Altınbaş'ta kadınlar gününe özel her kadın üyelere gönderilen özel kodla birlikte, 5-8 Mart tarihleri arasında pırlanta ve altın takılarda dev kampanya başladı. İşte Altınbaş 5 Mart 2023 fiyat listesi.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satılıyor! Büyük fırsat! ! Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Lal pırlantada tüm trend altın takılar yüzde 40 indirimle satışa sunuluyor. Büyük fırsat başladı. İşte  Lal pırlanta 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı! Elinde altını olanlar acil baksın! 9 Şubat altın fiyatları

9 Şubat Perşembe altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından merak ediliyor. Piyasalar depremin etkisi ile durağan işlem görüyor. Altın fiyatlarında resmen yaprak kıpırdamıyor! Altın çakıldı kaldı! 9 Şubat 2023 canlı altın fiyatları...

Eyüp Altın Haberi

Eyüp Altın

Azizoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Enerji ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Altın tarafından 200 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye, Cemil Meriç Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu. 


Azizoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Enerji ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...