17 / 05 / 2024

eyüp belediye sosyal tesisleri

eyüp belediye sosyal tesisleri

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk Meclis toplantısında ses getiren ve büyük ilgi gören bir icraata imza attı. Eyüp Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde artık 60 yaş ve üstü Eyüplüler çay ve diğer sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp Eroğlu kimdir?

Eyüp Eroğlu, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tokat Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Eyüp Eroğlu kimdir? Eyüp Eroğlu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Eyüp Stadı'nda çalışmalar başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın da girişimleriyle depreme dayanıksız olduğu için müsabakalara kapatılan Eyüp Stadı yenilenecek...

Eyüp Sultan 500 milyonluk 67 farklı projeyle ihya olacak!

Eyüp Sultan, 500 milyon TL’lik bütçeli 67 farklı projeyle ihya olacak.Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş ve Eyüp Sultan Belediye Başkanı Aydın projeleri anlattı...

Ayşen Zamanpur’un Eyüp’teki oteline onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Eyüp Eroğlu'ndan TOKİ açıklaması!

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, durdurulan 436 konutlu TOKİ inşaatı hakkında açıklama yaptı. 

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüp'teki kent yatırımları tanıtıldı!

Eyüp Belediye Başkanlığı, 2014 yılından bu yana verilen hizmetleri düzenlediği lansman töreninde tanıttı. Törende sunumu başkan Remzi Aydın gerçekleştirdi.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

eyüp belediye sosyal tesisleri Haberi

eyüp belediye sosyal tesisleri


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilk Meclis toplantısında ses getiren ve büyük ilgi gören bir icraata imza attı. Eyüp Belediyesi’nin tüm sosyal tesislerinde artık 60 yaş ve üstü Eyüplüler çay ve diğer sıcak içecekleri limitsiz olarak ücretsiz içebilecek.


Eyüplüler tarafından büyük ilgi gören karara çok sevinen Eyüplüler, Başkan Remzi Aydın’a teşekkür ettiler. Başkan, en kısa zamanda gençler ve kadınlarla ilgili yine önemli sosyal kararlara imza atacaklarını söyledi.


Eyüp Belediyesi’nin sosyal tesisleri, Kemerburgaz, Rami, Emniyettepe, Silahtarağa Mahallesi ve Alibeyköy’de bulunuyor. Diğer özel sektör firmalarına göre çok uygun fiyatlarla hizmet sunan sosyal tesislerde hem haftaiçi hem de haftasonu aileler keyifli saatler geçiriyor.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, kadın, erkek, yaşlı genç, çocuk yediden yetmişe tüm Eyüplüleri, Belediye’nin işlettiği sosyal tesislere davet etti. Burada kaliteli...