04 / 05 / 2024

eyüp belediyesi arsa ihaleleri

eyüp belediyesi arsa ihaleleri

Eyüp Belediyesi, Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki arsasını 69 milyon 389 bin 810 TL muhammen bedelle satıyor. Arsa için ihale 19 Ekim'de yapılacak..

İBB'den Eyüp Alibeyköy'de 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İBB, Eyüp Alibeyköy'deki Ticaret + Konut imarlı arsasını satıyor. Toplam muhammen bedeli 3.5 milyon TL olarak belirlenen arsa için ihale 6 Aralık'ta gerçekleşecek..

Eyüp Belediyesi'nden 69.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eyüp Belediyesi, Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki arsasını 69 milyon 389 bin 810 TL muhammen bedelle satıyor. Arsa için ihale 19 Ekim'de yapılacak..

Eyüp Silahtarağa'da 4,2 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Eyüp Silahtarağa'da yer alan 593 metrekare alana sahip arsa İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi tarafından satışa sunuluyor. Arsanın satış bedeli 4 milyon 250 bin TL olarak belirtiliyor.

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü devredildi!

Eyüp Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Belediye Meclis kararıyla kapatılarak, hizmetleri, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlüğüne devredildi.

Eyüp Esentepe'de prestij cadde çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Eyüp Belediyesi iş birliğiyle Esentepe Mahallesinde prestij cadde çalışmalarına başladı.

Eyüp Demirel: Gümüşhane'deki köylerde arsa oluşturulmalı!

Kamuoyu Bilinçlendirme Derneği Başkanı Eyüp Demirel, Gümüşhane'deki ekonomik döngüyü artırmak için köylerde arsa üreterek ev yapacak bireylerin önünün açılması gerektiğini söyledi.

Eyüp Hicret Camii Kuran Kursu’nun temeli atıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Belediyesi'nin katkılarıyla inşa edilecek olan Hicret Camii Hafızlık Yatılı Erkek Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

Eyüp'ün caddeleri genişletiliyor!

Eyüp Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda yol genişletme, istinat duvarı çekme ve sıcak asfalt kaplama çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Eyüp Çiftalan Köyü'nde 7.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Eyüp Çiftalan Köyü'nde bulunan 20 dönümlük arsa, İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu tarafından 7 milyon 632 bin TL'ye satışa çıkıyor.

Eyüp'teki 27 okul boyanıyor!

Eyüp Belediyesi tarafından Eyüp ilçe sınırlarındaki 27 okulun boya ve badana işlemleri gerçekleştiriliyor.

eyüp belediyesi arsa ihaleleri Haberi

eyüp belediyesi arsa ihaleleri

Eyüp Belediye Başkanlığı, Göktürk Merkez Mahallesi'nde yer alan taşınmazını ihale usulü ile satışa sunuyor. Kısmen konut alanında, kısmen dere koruma, kısmen dere, kısmen park, kısmen kültürel tesis alanı içinde kalan arsa için toplam muhammen bedel 69 milyon 389 bin 810 TL olarak belirlendi. Kapalı teklif usulü ile yapılacak ihale 19 Ekim'de gerçekleşecek.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR

Eyüp Belediye Başkanlığından:


1 - Eyüp İlçesi, Göktürk Merkez Mahallesi, F21 pafta, 157 ada, 7 parsel 9.912,83 m2 yüzölçümlü Eyüp Belediyesi'ne ait taşınmaz 19.10.2017 tarihi Perşembe günü saat 10:30'da 2886 Sayılı D.İ.K'nun 36. maddesine (KAPALI TEKLİF USULÜ) göre Eyüp Belediyesi Encümeni'nce ihalesi yapılacaktır.


Taşınmazın İmar Durumu:

Eyüp ilçesi Göktürk Merkez Mahallesi 157 ada 7 parsel nolu taşınmaz 23.11.2016 onay tarihli 1/1000 ölçekli Göktürk Yerleşmesinin Bir Kısmına Ait Uygulama İmar Planı’nın...