09 / 05 / 2024

eyüp belediyesi gençlik merkezi

eyüp belediyesi gençlik merkezi

İstanbul' da Eyüp Belediyesi, ilçedeki bilgi evleri ve kültür merkezlerinin sayılarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yeşilpınar Bilgievi ve Gençlik Merkezi’ nin açılışı hafta sonu yapıldı...

Eyüpsultan Yeşilpınar Gençlik Parkı yıkımı yeniden durduruldu!

İBB tarafından gerçekleşen Eyüpsultan Yeşilpınar’da bulunan Gençlik Parkı yıkımları yeniden durduruldu.

İBB'nin Eyüpsultan'daki Gençlik Parkı'nı yıkım kararına mahkemeden dur!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'da hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesi kapsamına alınan Gençlik Parkı'nın yıkılmasıyla ilgili kararının yürütmesi durduruldu.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkıldı!

Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm çalışmaları için yıkımlara başlayan İBB tüm tepkilere rağmen ilçede yer alan Gençlik Parkı'nın yıkımını gerçekleştirdi.

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

Konak Gençlik Destek Merkezi için ilk imzalar atıldı!

Konak Belediyesi Gençlik Destek Merkezi için ilk işbirliği protokolü Konak Belediyesi ile Bir Hayata Dokun Derneği ile imzalandı. AB hibe desteği almaya hak kazanan merkez “Sıfır Kayıp Projesi” olacak.

Kocaeli Yukarı Hereke’ye gençlik merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik Merkezleri kervanına, Yukarı Hereke Gençlik Merkezi’ni ekliyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ankara'ya yeni gençlik merkezi inşa edildi!

Başkentteki yatırımlarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Ürgüp Gençlik Gelişim Merkezi için imzalar atıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan “Ürgüp KOP Kadın ve Gençlik Gelişim Merkezi Projesi” protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Eyüpsultan İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi müjdesi!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey'e 7 katlı gençlik merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta!

Aliağa Belediyesi, Gençlik Merkezi Binası Yapımı için ihale tarihini açıkladı. Aliağa Gençlik Merkezi Binası ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak. 

Eyüp Belediyesi'nden 69.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Eyüp Belediyesi, Göktürk Merkez Mahallesi'ndeki arsasını 69 milyon 389 bin 810 TL muhammen bedelle satıyor. Arsa için ihale 19 Ekim'de yapılacak..

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

eyüp belediyesi gençlik merkezi Haberi

eyüp belediyesi gençlik merkezi


Eyüp Belediyesi, ilçedeki bilgi evleri ve kültür merkezlerinin sayılarını artırmaya devam ediyor. 


Yeşilpınar Bilgievi ve Gençlik Merkezi’nin açılışı haftasonu yapıldı. Açılışa Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Ak Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ve Yeşilpınarlılar katıldı. Gençlerin okuldaki eğitimlerine katkıda bulunan bilgievlerinin çok önemli işlevleri olduğunu belirten Kavuncu, "Çocuklarımız, birçok mahallemize yaptırdığımız bilgi evlerine giderek, hem dersleri için ek etüd yapma imkanı buluyor, hem de sınavlara hazırlanıyorlar. Ayrıca hobilerini gerçekleştirme, sanat ve spor dallarında dağarcıklarını geliştirerek ekip çalışması yapmayı öğreniyorlar. Yeşilpınarlılara bilgievimiz, semt konağımız ve kültür merkezimiz hayırlı uğurlu olsun."...