03 / 05 / 2024

Eyüp Belediyesi imar planı değişiklikleri

Eyüp Belediyesi imar planı değişiklikleri

Eyüp Belediyesi, bugün başlayan meclis gündeminde Eyüp Davutpaşa Mevkii Uygulama İmar Planının bir kısmına ait 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planına itirazlara ilişkin 11 adet teklif var... İşte detaylar...

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eyüp Sultan Meydanı ve çevresini düzenleme çalışması başlatıldı!

Çalışmalarına devam eden Eyüpsultan Belediyesi, Eyüp Sultan Meydanı ve çevresinde yer alan tarihi yapıların görünümlerini kapatan düzensiz yapılaşmaları kaldırmak için çalışmalara başladı.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Ayşen Zamanpur’un Eyüp’teki oteline onay!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, işkadını Ayşen Zamanpur’un Eyüp’te yaptırdığı otelin imar planını önceki gün onayladı.

Eyüp Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıktı!

İBB tarafından Eyüp İlçesi'ne bağlı Akşemsettin Mahallesi imar değişikliği askıya çıkarıldı..

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp Belediyesi imar planı değişiklikleri Haberi

Eyüp Belediyesi imar planı değişiklikleri

Eyüp Belediye Meclisi'nin 2015 yılı Ocak ayı gündem toplantısı bugün (5 Ocak 2015 Pazartesi) saat 15:00'de başladı. Eyüp Belediye Meclis gündemi şu maddelerden oluşuyor;


GÜNDEM:


1- Denetim Komisyonu Üye Seçimi.


2- Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün, Eyüp, Alibeyköy Mahallesi, 81 pafta, 24 ada, 2 parseldeki Hatice Sultan Mescidinin restorasyonu için düzenlenen protokolün imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesine ilişkin teklifi, (2015/01)


3- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Sözleşmeli Personel Ücret Tespitine ilişkin teklifi, (2015/02)


4- Yazı İşleri Müdürlüğünün, Belediyemiz ile Adıyaman İli Samsat İlçe Belediyesinin kardeş şehir olmasına ilişkin teklifi, (2015/03)  


5- Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün, 36 ay süre boyunca şoförlü araç kiralama hizmeti alımı ihale onayına ilişkin teklifi, (2015/04)


6- İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, Zabıta personeli fazla çalışma ücreti tespitine ilişkin teklifi, (2015/05)


7- İnsan Kaynakları...