07 / 05 / 2024

eyüp cazibe merkezi mi olacak

eyüp cazibe merkezi mi olacak

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Eyüp Yeşilpınar Bölge Parkı imara açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Eyüp’te yer alan Yeşilpınar Bölge Parkı’na cami, taziye evi, kültür merkezi, zemin altı katlı otopark yapılmasına karar verdi.

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

Eyüp cazibe merkezi olacak!

Eyüp Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu onaylandı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın yaptığı açıklamada, Eyüp merkezi yeniden bir cazibe merkezi haline dönüştürecek bir çalışma başlattıklarını söyledi.

Eyüp'teki iki okul hizmete açıldı!

Eyüp Belediyesi, Eyüp Kaymakamlığı ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün hayata geçirdiği 2 okul ve 1 yaşam merkezi vatandaşların hizmetine açıldı.

Eyüp Sultan Araştırma Merkezi açıldı!

Eyüp ile ilgili tarih ve medeniyet araştırmaları yapmak üzere kurulan Eyüp Sultan Araştırma Merkezi (EYSAM) hizmete açıldı

Eyüp Sabri Tuncer Eskişehir ve Antalya'da mağaza açtı!

Ankara ve İstanbul'dan sonra Eskişehir'de, Espark Alışveriş Merkezi'nde mağazasını açan Türkiye'nin koku duayeni Eyüp Sabri Tuncer, mağaza zincirine Antalya'da üç mağaza daha ekledi.

Yeni Nesil Eyüp'ten lansman fırsatı!

Ortadoğu Grup’un Yeni Nesil Eyüp projesinde lansmana özel, peşin ödemelerde yüzde 8 lansman indirimine ilave yüzde 12 peşin indirimi uygulanıyor. İstanbul’un merkezi noktalarına ulaşım kolaylığı ve yanı başındaki metro istasyonu ile dikkat çeken projede, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor..

Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul'da ön talebe yoğun ilgi!

Ortadoğu Grup’un Eyüp ve Kağıthane’de hayata geçireceği Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri ön talepte yoğun ilgi görüyor. İki projede merkezi konumlarıyla dikkat çekiyor.

İstanbul'un merkezinde Eyüp ve Kağıthane'de 2 proje!

Ortadoğu Grup, Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul projeleri için ön talep sürecine başladı. Hem oturum hem de yatırım için ev almayı düşünenlere hitap eden Eyüp ve Kağıthane projeleri, İstanbul’un merkezi noktalarına kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

Eyüp Akbal: 2016'da konut satışları ivme kazanacak!

Yeni yıl ile birlikte konut satışlarının ivme kazanacağını vurgulayan Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal "Türkiye yabancı yatırımcılar için de çekim merkezi olmaya devam edecek"diye konuştu.

Eyüp yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

Eyüp'te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp'ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor. Tüm Eyüp'ü kapsayan vizyon projeler, yakın bir tarihte hizmete sunulacak.

Eyüp vizyon projelerle cazibe merkezi olacak!

Eyüp’te devam eden ulaşım, sağlık, kültür ve spor alanındaki çalışmalar tamamlandığında Eyüp’ün en kaliteli yaşam merkezlerinden birisi olması bekleniyor.

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy tramvayı tanıtıldı!

İstanbulluların ulaşım problemini rahatlatacak olan Eminönü-Eyüp-Alibeyköy arasında hizmet verecek tramvay hattının tanıtımı Feshane Uluslararası Kongre ve Kültür Merkezi otoparkında düzenlenen törenle yapıldı.

eyüp cazibe merkezi mi olacak Haberi

eyüp cazibe merkezi mi olacak

İstanbul'un en önemli problemlerinden biri olan ulaşımda Eyüp'te önemli çalışmalar hayata geçiriliyor. İstanbul BÜyÜkşehir Belediyesi ile birlikte sürdürülen çalışmalarda, Mecidiyeköy- Alibeyköy-Mahmutbey metro hattı, Eyüp-Bayrampaşa tramvay hattı, Eminönü-Eyüp Alibeyköy (Haliç çevresi) tramvay hattının çalışmaları hızla devam ediyor. Bunların yanı sıra ayrıca, İncirli-Edirnekapı-Gayrettepe metro hattı, Gayrettepe-Kemerburgaz 3.Havalimanı Raylı Sistemi, Vezneciler-Sultançiftliği-Arnavutköy metro hattı, Eminönü-Fatih-Eyüp-Bayrampaşa metro hattı ile Eyüp'te ulaşım çok daha kolay hale gelecek. Eyüp'te kullanılmaya başlanacak teknolojik otoparklar ise trafiği ve park sorununu da ortadan kaldıran yatırımlar olacak. Alibeyköy Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi, Göktürk Yaşam Merkezi, deprem parkı, bilim parkı, otoparklar, Özgecan Aslan Sağlıklı Yaşam ve Yürüyüş Parkuru, Kemerburgaz Kurt Kemeri Doğa Aktiviteleri Merkezi, Rami Kışlası-Şehir MüzesiTarih ve Medeniyet Müzesi, İstanbul Kent Müzesi'yle, Eyüp'ün geleceğin yaşam merkezlerinden biri haline geleceğini...