29 / 04 / 2024

eyüp çırçır imar blokları son durum

eyüp çırçır imar blokları son durum

Eyüp Çırçır Mahallesi'nde yer alan İmar Blokları'nın imar planı bugün askıya çıktı. Boşaltılmaya başlanan Eyüp İmar Blokları'nın yeri Ticaret+Konut, Park ve Raylı Toplu Taşıma İstasyonu olarak belirlendi...

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018!

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Proje Eyüp Çırçır mahallesinde yer alıyor.

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor.

Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır!

Ortadoğu Grup tarafından 8 bin 936 metrekare alanda hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te eviniz de kampanyanız da hazır...

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri!

Yeni Nesil Eyüp kampanyalı ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede teslimler 1 günde yapılıyor.

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyt Eyüp Sultan İnşaat Turizm  Yatırımları ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mohammed Tarık Chaabı, Ahmet Abdülaziz ve Halil İbrahim Kaymak ortaklığında kuruldu. 

Eyüp Topçular imar planı askıda! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüp İli Topçular İlçesi'ndeki bazı parsellere ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Eyüp, metro ve tramvay yatırımlarıyla değerleniyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, 3 seneyi aşan süredir, ilçeye verdiği hizmetleri, yaptığı eser ve projelerini, gerçekleştirdiği yatırımları anlattı. İşte o yatırımlar...

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Eyüp Belediyesi'nden Şehir, Kültür ve Estetik semineri!

Eyüp Belediyesi Genç Akademi tarafından düzenlenen Şehir ve Medeniyet Okulu’nun seminer dizilerinden olan “Şehir, Kültür ve Estetik” konuşmaları 2. haftası da gerçekleşti.

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Avrupa Özel Yurt Yatırımları Ve İnşaat Turizm Anonim Şirketi Eyüp Şubesi bugün 20 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

eyüp çırçır imar blokları son durum Haberi

eyüp çırçır imar blokları son durum


İstanbul Eyüp İlçesi, Çırçır  Mahallesi Sınırları İçerisinde 179 ada, 2 nolu parselde yer alan İmar Blokları'na ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği bakanlık tarafından 7 Ağustos 2014 tarihinde onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Eyüp İmar Blokları 19 Eylül 2014 tarihinde askıdan inecek. Eyüp İmar Blokları Şehit Hüseyin Çatalkaş Parkı'nın yanında, Teyfik Aydeniz Spor Salonu'nun karşısında yer alıyor.



İmar Blokları boşaltılıyor


Yakında yıkımın yapılacağı Eyüp İmar Blokları yavaş yavaş boşalıyor. Eyüp İmar Blokları'nın yeri imar planında Ticaret+Konut, Park ve Raylı Toplu Taşıma İstasyonu olarak belirlendi.


İmar planı için tıklayın



Gülcihan YELKENCİ /...