07 / 05 / 2024

Eyüp Karadolap sosyal etkinlik alanı

Eyüp Karadolap sosyal etkinlik alanı

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalleliden sosyal etkinlik alanı talebi geldi.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Eyüp Ayar: En büyük imar rantı Gebze'de!

AK Parti Kocaeli eski Milletvekili ve son olarak Gebze Belediye Başkan aday adayı olan Eyüp Ayar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “İmar değişiklikleri ile ilgili en büyük rant Gebze'de'' ifadelerini kullandı.

Eyüp dini ve sosyal kültürel tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp İlçesi, Akşemsettin Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı..

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu imar planı askıda!

Eyüp'te Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun yer aldığı parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Eyüp Zahir Kafe açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'ın sosyal projelerinden biri olan Zahir Kafe, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü'nde törenle hizmete açıldı.

Eyüp Karadolap'ta sosyal etkinlik alanı talebi!

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalleliden sosyal etkinlik alanı talebi geldi.

Eyüp Karadolap ve İslambey kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Eyüp İlçesi, Karadolap ve İslambey Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı Sınırları'na ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Eyüp Karadolap ve İslambey'de dönüşüm başlıyor!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İslambey ve Karadolap mahallelerinde yapılacak olan kentsel dönüşüm projesi için TOKİ ile bir protokol imzaladı.

Eyüp Karadolap Mahallesi'ndeki çocuk parkı imara mı açılacak?

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı, Alibeyköy Karadolap Mahallesi'nde bulunan aynı zamanda afet toplanma bölgesi olan çocuk parkının imara açılmasına direnen mahallelilerle 'ikna' toplantısı gerçekleştirdi, ancak başarılı olamadı.

TÜGVA'nın Eyüp'teki arazisinin imar planı mı değişti?

Cumhurbaşkanı’nın oğlu Bilal Erdoğan’ın yönetim kurulunda yer aldığı TÜGVA’nın İstanbul Eyüp’teki arazisi için bürokratik işlemler jet hızıyla halledildi. Plan Kısmen ‘Park+ Zeminaltı Katlı Otopark’, kısmen de ‘Sosyal ve Kültürel Tesis Alanı’na alındı.

Eyüp Hisar Panorama görselleri!

Hisar Panorama Residence'de teslimlerin 2017 yılı Mart ayında yapılması planlanıyor. Çeşitli sosyal alanların bulunduğu proje 4 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Eyüp Hisar Panorama görselleri...

Eyüp Bir Nefes Parkı yenileniyor!

Eyüp Belediyesi, Rami Yeni Mahallesi’nde bulunan Bir Nefes Parkı’nda yenileme çalışmaları başlattı. Bir Nefes Sosyal Tesisleri’nin hemen yanında bulunan Bir Nefes Parkı’na yeni yürüyüş yolları yapılıyor

Eyüp Bilge Kız Öğrenci Yurdu sosyal tesis alanı imar planı askıda!

Eyüp Özel Bilge Kız Öğrenci Yurdu'nun bulunduğu 246 pafta, 583 ada, 10 parsele ilişkin Özel Sosyal Tesis Alanı amaçlı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Eyüp Karadolap sosyal etkinlik alanı Haberi

Eyüp Karadolap sosyal etkinlik alanı

İstanbul'un Eyüp İlçesi'ne bağlı Karadolap Mahallesi'ne yapılmak istenen camii inşaatına karşı mahalle muhtarı ve yurttaşlar bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 5 tane caminin bulunduğu mahalledeki yurttaşlar, ibadethane ihtiyacının değil sosyal etkinlik alanı, sağlık ocağı, kreş gibi ihtiyaçlarının olduğuna dikkat çekti. 


Mahallelerinde 5 ayrı caminin bulunduğunu, buna bağlı olarak da bir camii ihtiyacının olmadığını söyleyen ve mahalleliler adına basın açıklamasını okuyan muhtar Ali Ekber Binici, buradaki yurttaşların çok daha farklı ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. 


Mahallelerinde; yaşlıların vakit geçirebileceği sosyal bir alan, semt konağı, rehabilitasyon merkezi, kreş, sağlık ocağı ve toplum sağlığı merkezi ihtiyacı olduğunu ve bunu daha önce defalarca yazılı ve sözlü olarak yetkililere bildirdiklerini kaydeden Muhtar Binici, bu isteklerine karşın sürekli olarak 'uygun yerin olmadığı' cevabını aldıklarını da sözlerine ekledi. Muhtar Binici, Karadolap'ta...