17 / 05 / 2024

eyüp kira yardımı ödemeleri 2015

eyüp kira yardımı ödemeleri 2015

Eyüp ilçesinde ikamet eden ve 6306 sayılı Afet Riski Taşıyan Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun gereğince kira yardımı almaya hak kazananların kira yardımları banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Depremzedelerin kira yardımı resmen uzatılacak! Son dakika gelişmesi!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen söz konusu 7'den büyük iki depremden etkilenen 11 ildeki afetzedeler, kira yardımının uzatılıp uzatılmayacağını merak ediyordu. Yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

Memurlar dikkat! Tek tek açıklandı: Maaş zammı, kira yardımı ve ek gösterge düzenlemesinde son dakika!

Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran, Temmuz'da Memur maaşlarındaki yükseliş ve 3600 ek gösterge düzenlemesinin ve memurlara kira yardımı konularının TBMM’nin ilk işi olması gerektiğine dikkat çekti. İşte Miran'ın o açıklamaları...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

Kentsel dönüşüm kira yardımı alan kimseler bu yıl rakamlara zam yapılıp yapılmadığını merak ediyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2022 zammı oldu mu?

2021 kira yardımı ne kadar?

2021 yılında iş yeri sahipleri ve esnafa yapılacak kira yardımının detayları belli oldu. Peki 2021 kira yardımı ne kadar, 2021 kira yardımından kimler yararlanacak? İşte merak edilen her şey...

Murat Kurum'dan Rize'deki o iş yerlerine kira yardımı müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum "Valiliğimiz koordinasyonunda da o 4 iş yerini kaldırıp dere güzergahını genişletecek ve köprüyü iyileştirecek çalışmalarımızı da yapıyor olacağız. Buradaki vatandaşlarımıza 5 bin lira taşınmaları suretinde kira yardımı desteği vereceğiz" dedi.

Kentsel dönüşüm kira yardımıyla ilgili her şey!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında sunulan finansal destekler arasında kira yardımı da yer alıyor. Son gelişmeyle kira yardımı süresi 48 aya uzatıldı. Peki kira yardımı nasıl alınır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımıyla ilgili detaylar...

Kira yardımı nasıl alınır? Şartları neler?

Son günlerde yaşanan depremler vatandaşları kaygılandırdı. Elazığ'da meydana gelen  6,8'lik depremde ise can ve mal kaybı yaşandı. Deprem sonrası meydana gelen hasar sonrası binalarına giremeyen vatandaşlar  kira yardımı alıp alamayacaklarını merak ediyor. ..

Eyüp Belediyesi kira yardımı ödemelerine başladı!

Eyüp ilçesinde ikamet eden ve 6306 sayılı Afet Riski Taşıyan Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun gereğince kira yardımı almaya hak kazananların kira yardımları banka hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

eyüp kira yardımı ödemeleri 2015 Haberi

eyüp kira yardımı ödemeleri 2015


Vatandaşlar tarafından kısaca Afet Yasası olarak bilinen, 6306 sayılı Afet Riski Taşıyan Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanunla ilgili olarak kira yardımlarının ödenmesine başlandı. Eyüp Belediyesi sınırları içinde yer alan ve ilgili kanundan faydalanan vatandaşların alacağı 2014 yılına ait kira yardımları 811 kişinin banka hesabına yatırılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belediyeye aktarılan kira yardımlarının 18 ay boyunca devam edeceği bildirildi. 2014 yılı sonuna kadar Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda bulunan konu, 2015 yılında belediyelere devredildi. Nisan ayı ortasından itibaren müracaat almaya başlayan Eyüp Belediyesi, dosyaları onay için bakanlığa gönderdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayı ile de 811 kişiye yapılacak yardımların belediyeye aktarılması sonrasında, hak edenlere yardımları vatandaşlara ödenmek üzere hesaplara yatırılmaya başlandı. 



Eyüp...