07 / 05 / 2024

Eyüp Mahallesi kentsel dönüşüm

Eyüp Mahallesi kentsel dönüşüm

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Karadolap Mahallesi gezisinde ziyaret ettiği Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nde Karadolap mahallesi kentsel dönüşüm sürecinin yakında başlayacağını açıkladı...

Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sancaktepe ilçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 8899 ada, 7 parselin batı komşuluğundaki bir kısım tescil harici alan ve 0 ada, park parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

5.Levent projesi Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi!

KİPTAŞ ve Torunlar GYO tarafından hayata geçen ve İstanbul'un örnek kentsel dönüşüm projesi olan 5. Levent Eyüp ilçesinin 29. Mahallesine ismini verdi. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp'teki ilkokul binası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Eyüp Sultan ilçesi , Silahtarağa Mahallesi, 749 ada 30 parselde yer alan ilkokul binasını 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi plan tadilatı askıda!

Sancaktepe İlçesi, Eyüp Sultan Mahallesi, 7570 ada, 14 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Eyüp Muhcu: Asıl sorun kentsel denetim!

TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Eyüp Muhcu, Kartal’da yıkılan binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Muhcu, “İktidar yıkımlara izin vermeme konusunda samimiyse bugün imar barışı kanununu iptal etmeli” diye konuştu.

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi imar planı askıda!

Sancaktepe Eyüp Sultan Mahallesi 1635 parsel ile 1629 ve 1633 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi!

Yeni Nesil Eyüp ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. İstanbul Eyüp Çırçır Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor.

Eyüp Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Eyüp Mahallesi kentsel dönüşüm

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, haftasonu Karadolap Mahallesi gezisi sırasında Karadolap’taki Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’ni ziyaret etti.


60 yıl önce kurulan Eyüp’ün en eski ve köklü STK’lardan biri olan Eyüp İlçe Mahalleleri Yardımlaşma, Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nde Başkan Yakup Berkil, Başkan Yardımcısı Orhan Altan ve Karadolap Mahallesi sakinleriyle sohbet eden Aydın, özellikle tapu, mülkiyet sorunları ve kentsel dönüşüm konusundaki sorularını cevaplandırdı.



Karadolap Mahallesi’nde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını belirten Aydın, yapılan çalışmaları ve sonuçlarını mahalle sakinleriyle paylaşacağını söyledi.


Eyüp Karadolap kentsel dönüşüm projesi!



Eyüp Belediye Başkanı Aydın'ın Karadolap Mahallesi'ne verdiği kentsel dönüşüm müjdesi, tüm Eyüp'ü kapsıyor... Kentsel Yenileme Merkezi (KEYM) ve Eyüp Belediyesi işbirliğiyle Karadolap ve Eyüp'ün mekansal verileri analiz edildi ve ilçe tamamına ilişkin bir kentsel dönüşüm...