19 / 07 / 2024

Eyüp Muhçu açıklama

Eyüp Muhçu açıklama

Maltepe Dragos sahiline dolgu çalışması yapan Büyükşehir Belediyesini, Maltepe Çevre ve Yaşam Platformu üyeleri ellerindeki dövizler ile Atatürk Meydanı'ndan İDO İskelesi'ne yürüdü

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Ünlü ekonomistten düşük faizli konut kredisini bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak açıklama!

Ziraat Bankası’nın önceki dönemlerde Genel Müdür Yardımcılığı görevini yapan Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu, ekonomiye ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Şenol Babuşcu, düşük faizli konut kredisi bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir açıklama yaparak, “Öyle bir kredi gelmez” dedi.

İstanbul depremi için korkutan açıklama: Çok geç kalındı! Özellikle burası büyük risk altında!

İstanbul depremine hazırlık için geç kalındığının vurgusunu yapan TMMOB Mimarlar Odası Başkanı Başkanı Eyüp Muhçu, olası İstanbul depremi için en riskli bölgeleri açıklayarak, yapılması gerekenleri sıraladı.

Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Euro/TL kuru hız kesmeden yükselmeye devam ediyor. Rekordan rekora koşan euro/TL kurunun ne kadar olacağı merak ediliyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan açıklama geldi! 3 gün sonra euroda dananın kuyruğu kopuyor!

Şu günler altın almak için çok riskli! 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara net açıklama geldi!

Altın fiyatları rekora doymuyor. Her geçen gün rekor tazeleyen altın fiyatları yatırımcıların odağında. Özellikle altın almak isteyenlere seslenen 2 altın uzmanı isimden yatırımcılara çok net açıklama geldi. Şu günler altın almak için çok riskli! 

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Peş peşe açıklanan kampanyalara bir yenisi eklendi! BİM’den 500 ürün için vatandaşı bayram ettirecek açıklama geldi!

Türkiye’de en fazla tercih edilen zincir marketlerden BİM de indirim kampanyası furyasına dahil oldu. Şirketin ocak ayı için duyurduğu açıklama ise vatandaşı bayram ettirecek. BİM, bu kampanya ile bakın vatandaşı nasıl sevindirecek…

Altın alıp satacaklar için akıllara ziyan açıklama! Dünyaca ünlü milyarder nefes bile almadan açıkladı

Altın alıp satacaklar için Galaxy Digital’in CEO’su ve milyarder Mike Novogratz'den akıllara ziyan açıklama geldi. 

Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun! Selçuk Geçer'den kritik açıklama

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası faiz kararı gündemde yer alırken Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi: ''Dolar yıl sonunda 25-30 TL olursa öpüp başınıza koyun'' diyen Geçer yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı...

Bitcoin için korkutan açıklama: 2024 yılına kadar toparlanması imkansız! Kripto para yatırımcıları şokta!

Bitcoin ve kripto para piyasasındaki büyük kayıp yatırımcılarını şoka uğrattı. Bitcoin 21 bin doların altını test ederken uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Forev Modern Eyüp'te yaşam başladı!

Forev Yapı’nın Eyüp’te inşa ettiği projesi “Forev Modern Eyüp” de daire teslimleri başladı.

Eyüp Muhçu açıklama Haberi

Eyüp Muhçu açıklama

İstanbul Maltepe, son zamanalrda sık sık protesyolar ile gündeme geliyor. Maltepelilre, Büyükşehir Belediyesi'nin Maltepe Dragos sahilinde yaptığı dolgu çalışmasını Maltepelilere bahsetmeden yaptığını ve sahili kullanılamaz hale getirdiğini iddia ediyorlar.


Maltepe Çevre ve Yaşam Platformu üyeleri sahilin rant için heba edildiğini iddia ederek protesto düzenliyor. Ellerinde pankartlar ile Atatürk İDO İskelesi'ne giden üyeleri, Belediye başkanı Mustafa Zengin ile TMMOB Mimarlar Odası Genel Başkanı Eyüp Muhçu karşıladı.


Muhçu yaptığı açıklamada şunlara değindi:


Anadolu fay hattı Adalar’dan geçiyor ve deprem de yaklaşıyor, bu proje bir deprem anında halkı toplu ölüme götürür. Buraları doldurarak ve binlerine rant sağlayarak halkın denizle buluşmasını engelliyorlar. Deniz berbat oldu. Her gece 500-600 kamyon toprak ve taşı denize döküyorlar. Maltepe toz toprak içinde kaldı ve sahilde kesintisiz yürümek artık imkânsız. Ve...