06 / 05 / 2024

Eyüp yangın haberleri

Eyüp yangın haberleri

Edirnekapı Yenikuşak Sokak'taki 5 katlı apartmanın çatı katında izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Apartman sakinlerinin durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine Eyüp, Fatih, Balat itfaiye ekipleri geldi.

Eyüp Sabri Tuncer’den 100 dönümlük arazi üzerine 42.5 milyon Euro'luk yatırım!

Yeni bir tesis yatırımı düğmeye basan Eyüp Sabri Tuncer, Balıkesir’de 100 dönümlük arazi üzerinde toplamda 42.5 milyon Euro'luk yatırım yapmayı planlıyor. Paylaşılan detaylara göre söz konusu firma, yıllık 50 milyon litre etil alkol üretecek.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eyüp Yeşilpınar kentsel dönüşüm hamlesi!

İBB şirketi Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüp Yeşilpınar’daki riskli alanda yapılan kentsel dönüşüm projesinde yaşanan sorunlara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

KİPTAŞ, Eyüp dönüşüm projesinin ruhsatını aldı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, önceki gün yaptığı açıklamada Eyüp'te hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için ruhsatın alındığını duyurdu.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum!

Alibeyköy-Eminönü arasındaki mesafeyi 35 dakikaya düşürecek Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda son durum görüntülendi. 

Forev Modern Eyüp'te ön satışlar başladı!

Forev Yapı’nın İstanbul’un en merkezi ve hızlı gelişen semtlerinden Eyüp’te hayata geçirdiği Forev Modern projesinde, avantajlı ön satışlar başladı. 

KİPTAŞ, Eyüp'te kentsel dönüşüme başlıyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp Akşemsettin Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi verdi. Aydın bölgede KİPTAŞ'ın proje yapacağını açıkladı...

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız!

Yeni Nesil Eyüp ile ev almaya da metroya da çok yakınsınız. Yüzde 15 indirimle ev sahibi olunabilen projede 222 adet konut ve 9 adet ticari birim bulunuyor. 

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı yıl sonunda tamamlanacak!

Eminönü-Eyüp-Alibeyköy Tramvay Hattı inşaatı hız kesmeden devam ederken, ayrıntılar da netleşmeye devam ediyor.

Alarko GYO Eyüp fabrika binasının 2017 değerleme raporu!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Eyüp fabrika binası ekspertiz değerleme raporu yayınlandı.

Eyüp yangın haberleri Haberi

Eyüp yangın haberleri


Eyüp'te bir apartmanın çatı katındaki izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu çıkan yangında 1 kişi yaralandı.


Edirnekapı Defterdar Mahallesi Yenikuşak Sokak'taki 5 katlı apartmanın çatı katında izolasyon malzemelerinin tutuşması sonucu yangın çıktı. Apartman sakinlerinin durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine Eyüp, Fatih, Balat itfaiye ekipleri geldi. 


Bu sırada yangına müdahale eden ev sahibi İrfan Sancak (52) yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Sancak, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kolunda ve bacağında yanık oluşan Sancak'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


İtfaiye ekipleri, merpen yardımıyla çatıdaki yangını kısa sürede söndürdü. Yangında hasar meydana gelirken, polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış sebebiyle ilgili çalışma...