05 / 05 / 2024

Eyüpe metro ne zaman gelecek

Eyüpe metro ne zaman gelecek

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Büyükşehir’in Eyüp’e ciddi ulaşım yatırımları olacak. İki metro, iki tramvay hattı ve bir de Piyer Loti’den Miniatürk’e teleferik düşünülüyor. Böylece Piyer Loti’de iki teleferik olacak” dedi.

Yeni Eyüp Evleri 2'de yüzde 30 peşin 24 ay vade fırsatı!

Yeni Eyüp Evleri 2 projesinde yüzde 30 peşin ödemelerde 24 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Yeni Eyüp Evleri 2'de daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Yeni Eyüp Evleri'nde 15 yıla varan vade fırsatı! 3+1 Yeni Eyüp Evleri ne kadar?

Yeni Eyüp Evleri, Aksüs Yapı ve MAF Taahhüt imzasıyla yükseliyor. Satışları başlayan projenin tüm detayları belli oldu. İşte Yeni Eyüp Evleri'ne ilişkin tüm merak edilenler...

Yapı Kredi'den emekliye promosyon müjdesi! Peş peşe ne kadar vereceklerini duyurdular!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Yapı Kredi'den son dakika emekli promosyonu açıklaması geldi. Banka emeklilere tam bu kadar para verecek...

Kira öder gibi ev sahibi olmak çok kolay! Hem de kiradan daha az ödemeyle!

Artık ev sahibi olmak isteyenler için daha az taksitle ev sahibi olma zamanı geldi. Yapmanız gereken tek şey peşinatınızı ödemek ve istediğiniz evi satın almak. Konut sektöründe yapılan yeniliklerle birlikte, artık ev sahibi olmak çok daha kolay hale geldi. İşte detaylar...

Miss Pırlanta'da yüzde 40'a varan indirim! Kadınlar gününe özel indirim! Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi

Miss Pırlanta'da Kadınlar gününe özel yüzde 40'a varan indirim fırsatı başladı. En gözde takıların bir arada bulunduğu Miss Pırlata'da pırlanta yüzük, kolye ve küpe fiyatları ne kadar?  Miss Pırlanta 6 Mart 2023 fiyat listesi.

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa peşinat ne kadar? İşte 1-6 Şubat 2023 il il arsa kura çekiliş tarihleri!

TOKİ ilk evim arsa kuralarının tarihleri büyük bir merakla araştırılmaktadır. Peki TOKİ ilk evim arsa çekilişi ne zaman? İşte merak edilenler!

Altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor! Bu küpeler kapış kapış alınıyor! 18 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kadınların en sevdiği küpeler arasında yer alan altın halka küpeler kapış kapış alınıyor. Elizi'de altın halka küpeler 1.131 liradan başlıyor. Peki altın halka küpe fiyatları ne kadar? Elizi 18 Ocak 2023 fiyat listesi...

TOKİ peşinat soruları yanıt arıyor! TOKİ yüzde 10 peşinat ne kadar? TOKİ yüzde 10 peşinat ne zaman ödenir?

TOKİ peşinat soruları şu sıralarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinatların ne kadar olduğunu öğrenmek istiyor. İşte onlardan bazıları ve yanıtları!

TOKİ peşinat ne zaman ödenecek? TOKİ peşinat ödenmezse ne olur?

TOKİ peşinat soruları şu sırlarda sıklıkla sorulmaktadır. Kurada ismi çıkan kişiler, peşinat sorularına yanıt aramaktadır. İşte detaylar!

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

Eyüpe metro ne zaman gelecek Haberi

Eyüpe metro ne zaman gelecek

İstanbul'un Eyüp İlçesi Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp'le ilgili Büyükşehir Belediyesi'nin oldukça büyük projeleri olduğunu belirterek, "Trafiği rahatlatacak, belki yayalaştırma çalışması olacak" dedi.


Aydın, yaptığı açıklamalarda şunları söyledi: Trafiği rahatlatacak, belki yayalaştırma çalışması olacak. Bu projeler aslında Büyükşehir'in. Bizim de maharetimiz İBB'nin yatırımlarını ilçemize çekmek. 3. havaalanı, Eyüp'te ve Arnavutköy'de yapılıyor. Akpınar'da. Ulaştırma Bakanlığı'nın bir projesi var. Havaalanını şehir merkezine bağlayacak hızlı tramvay projesi. Havaalanı-Gayrettepe arasında. Ve bu proje Eyüp'ten geçecek. İkincisi şu anda yapımına devam edilen metro çalışması Bağcılar-Gayrettepe metrosu. Bağcılar-Tekstilkent- Gaziosmanpaşa-Eyüp- Kağıthane-Gayrettepe güzergâhında. 2.5 yıl sonra tamamlanacak.


İkinci teleferik!


Aydın, şöyle devam etti: 


4 istasyon yapılacak. Yeşilpınar, Veysel Karani, Çırçır ve Alibeyköy istasyonları olacak. Önemli bir proje de Eminönü'nden Alibeyköy'e tramvay hattı. Haliç sahili boyunca devam edecek. Metro istasyonuna entegre olacak....