02 / 05 / 2024

Eyüpe teleferik yapılacak

Eyüpe teleferik yapılacak

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’e iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattı yapılacağını müjdeledi. nı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Türkiye'de 31 milyon ev ve 6 milyon iş yerinin yüzde 20'si riskli! Yapılacak tek şey kentsel dönüşüm! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ülke genelindeki riskli yapılarla ilgili konuştu ve yapılacak tek şeyin kentsel dönüşüm olduğuna dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

İŞKUR peş peşe açıkladı! En az ilkokul mezunu 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak!

Özel ve kamu kurumları İŞKUR aracılığıyla işçi ve personel alımı yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına özel 5.626 temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Lise mezunları bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan bekçi alımları için yeni ilanlar da peş peşe yayımlandı. Hem 18 bin 500 TL maaşla hem de KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Dul ve yetim aylığında yeni zamlı rakamlar peş peşe geldi! Kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak?

Dul ve yetim aylıklarına Temmuz ayında da zam gelecek. Peki kök aylığı 6, 7, 8 bin TL olanlara ne kadar zam yapılacak? İşte yeni zamlı dul ve yetim aylığı hesaplama...

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Temmuzda asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? İşte konuşulan rakamlar…

Seçim sürecinin atlatılmasının ardından şu sıralar en çok konuşulan konulardan birisi de asgari ücret zammı. İşçi ve işveren tarafları yaptıkları peş peşe açıklamalar ile günümüz koşullarında temmuz ayında yapılacak zam oranına ilişkin görüşlerini paylaşıyor.

Ay sonu nasıl gelecek diye düşünenlere PTT'den sevindirici haber geldi! 1.100 TL nakit yardımı yapılacak!

PTT'den ay sonunu getiremeyen gereksinim sahibi ailelere büyük müjde! Başvuranlara 1.100 TL peşin yardımı yapılacak! Geçim zorluğu yaşayan vatandaşlara yönelik olarak PTT üstünden yapılan bir ödeme duyurusu yer almaktadır. İşte detaylar.

Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, en düşük memur maaşının 22 bin lira olacağını açıkladı. Memura temmuz zammında detaylar netleşiyor! Peş peşe açıklandı! Kademeli artış yapılacak!

2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak? Rakamlar peş peşe hesaplandı! 

Asgari ücrete Temmuz ara zammı resmen netleşti. Peki 2023 yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete yüzde kaç ara zam yapılacak?

Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memurlara Temmuz ayında yüzde kaç zam yapılacak? Rakamlar peş peşe verildi! 

Milyonlarca memur maaşlarına ne kadar zam yapılacağını merak ediyor. Memur maaş zammı ne kadar olacak? Memurlara Temmuz ayında yüzde kaç zam yapılacak? 

Memur ve memur emeklileri hemen bakın! Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak? Peş peşe açıklandı! 

Memur maaş zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Asgari ücrete Temmuz'da ara zam sinyalinin verilmesinin ardından 'Memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?' sorusu gündem oldu. Peki memur maaşlarına ne zaman zam yapılacak?

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Peş peşe açıklandı! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Şimdi bakın!

Milyonlarca asgari ücretli çalışan ara zam yapılıp yapılmayacağı ile ilgili son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki asgari ücrete ara zam yapılacak mı?

Lise, ön lisans ve lisans mezunları dikkat! Alım yapılacak kadrolar açıklandı

Kamu kurumları son dönemlerde peş peşe personel alım ilanlarını yayınlıyor. Kamuya 4/B sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Lise, ön lisans ve lisans mezunları başvuru yapabilecek. İşte alım yapılacak kadrolar...

Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, depremden etkilenenler için yapılacak hane başı destek ödemelerini peş peşe açıkladı. Depremzedelere yapılacak destek ödemesi 130 milyar TL! Kalem kalem açıklandı: Taşınma, kira, acil ihtiyaç yardımı...

Eyüpe teleferik yapılacak Haberi

Eyüpe teleferik yapılacak

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçede yapılacak yeni projelerle ilgili bilgi verdi. Başkan Aydın, Eyüp’ü iki aksta değerlendirmek gerektiğini belirterek, “Birincisi merkez, tarihi merkez. Orası zaten Sit alanı. Biz bu dokunun canlanmasına, ihya edilmesine yönelik çalışma yapacağız. Bilgi Üniversitesi ile işbirliği yaptık. Tarihi Merkez Yönetim Planı çalışması yapıyoruz” dedi.


METRO VE TRAMVAY MÜJDESİ

Trafiği rahatlatacak projelerin yakında vatandaşın hizmetine sunulacağını kaydeden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp’ü de kapsayan iki metro, iki tramvay ve bir de teleferik hattının çalışmalarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sürdürüldüğünü ve iki buçuk yıl içinde tamamlanmış olacağını kaydetti.


KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILACAK

Eyüp’te kentsel dönüşümün gerçekleştirilmesi için çalışmaların başladığını belirten Başkan Aydın, “Haliç’in sanayi bölgesi olmasından dolayı etrafında gecekondulaşma olmuştu. Kentsel dönüşüm bir zorunluluk, kurtarıcı. Eyüp’te bu lokasyonlarda kentsel...