03 / 10 / 2024

eyüpsultan plaj inşaatı

eyüpsultan plaj inşaatı

Eyüpsultan Belediyesi, 1000 kişilik plaj inşaatı için düğmeye bastı. Plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları da yer alacak. 

Eyüpsultan Regule Line'da  3 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Regula Yapı tarafından İstanbul Eyüpsultan'da inşa edilen Regule Line'da konutlar 3 milyon liradan başlıyor. Peki Regule Line'da hangi konutlar var? İşte proje ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan ve Sultangazi projelerinde çalışmalar tam gaz! İstanbul'a iki yeni proje daha geliyor! 

KİPTAŞ'ın Sultangazi ve Eyüpsultan’da inşa ettiği iki yeni projesi için çalışmalar hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da söz konusu projelerin kentsel dönüşümde hızlı çözümün önemli bir örneği olacağını söyledi.

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Eyüpsultan'da toprak kayması nedeniyle 2 bina boşaltıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hız kesmeden devam ettiği İstanbul Eyüpsultan'da bir inşaatın kazı çalışmaları esnasında yaşanan toprak kayması sebebiyle 2 bina tedbir amaçlı olarak boşaltıldı. İşte konut ile ilgili son dakika detayları....

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası için imzalar resmen atıldı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsası için hangi firma ile imzalar atıldı? İşte ayrıntılar...

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşin 1 İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çiftçi tarafından kuruldu.

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı!

Çelikbir Grup İnşaat Mobilya Ve Dekorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Çelik tarafından açıldı.

Eyüpsultan imar planlarında İBB devre dışı kaldı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Eyüpsultan'da yapacağı kültür merkezinin inşaatı için hazırlanan imar planlarında İBB'yi devre dışı bıraktı. 

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde inşaat hızlandı!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, projedeki son durumu paylaştı. 

eyüpsultan plaj inşaatı Haberi

eyüpsultan plaj inşaatı

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, ilçeye yapılacak yeni plaj için müjdeyi verdi. Sabah'tan Fatma Damla Kayayerli'nin haberine göre; "Bizim de plajımız var" sloganıyla inşa edilecek plaj Çift Alan Sahili'nde yapılacak ve 1000 kişiye hizmet verecek. 

EYÜPSULTAN'A BİN KİŞİLİK PLAJ YAPILIYOR 

Eyüpsultan Belediyesi tarafından inşa edilecek bin kişilik plajın yakınında günübirlik piknik alanları ve gençler için ise kamp alanları yapılacağı ifade ediliyor. Sosyal medyadan açıklama yapan Eyüpsultan Belediyesi Başkanı Deniz Köken, sosyal medya hesabından plaj için "Karadeniz'e kıyısı olan Eyüpsultan'ın da artık plajı olacak! Ekiplerimiz bu yaza yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyor, çünkü Eyüpsultana değer" ifadelerini de kullandı.

Eyüpsultan'da riskli yapılar ortadan...