09 / 05 / 2024

Eyüpsultan yeni devlet hastaneleri

Eyüpsultan yeni devlet hastaneleri

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, ilçeye iki yeni devlet hastanesini yapılacağının müjdesini verdi.

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

TOKİ Eyüpsultan projesinin ihalesi yarın! İstanbul'da 637 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi yarın ihaleye çıkıyor. Projede toplam 637 konut yer alıyor.

TOKİ'den Eyüpsultan'a tam 637 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Eyüpsultan projesi 25 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Merakla beklenen projede 637 konut yer alıyor.

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi için düğmeye basıldı! Yeni proje!

Pasifik GYO Eyüpsultan projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Şirketten yapılan açıklamada, proje ve satış faaliyetlerine başlanmasına karar verildiği ifade edildi. 

Eyüpsultan Belediyesi Kemerburgaz’daki 8 bin 741 metrekarelik araziyi satıyor!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz’daki yaklaşık 8 bin 741 metrekare büyüklüğündeki “rezerv yapı” yani yeni konut alanında kalan parselini satışa sunuyor.

Eyüpsultan Nişanca 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Nişanca Mahallesi, 123 ada, 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

KİPTAŞ'tan Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde müjdeli haber!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında yüzde 99 uzlaşı sağlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yakında projenin temelinin atılacağını söyledi.

KİPTAŞ Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan Alibeyköy'de hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde tahliyeler devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Özak GYO'nun Eyüpsultan Göktürk arsasının değerleme raporu!

Özak GYO'nun İstanbul ili Eyüpsultan İlçesi Göktürk Mahallesi'nde yeni aldığı arsaya ilişkin değerleme raporu yayınlandı. 

Eyüpsultan 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Eyüpsultan ilçesi, Çırçır Mahallesi, 144 ada, 13 parselin bir kısmı ile ve bir kısım tescil harici alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Eyüpsultan Belediyesi borçlarına karşılık belediye binasını devretti!

Eyüpsultan Belediyesi vadesi geçmiş vergi borçlarına karşılık tescilli eski belediye binasını hazineye devretti. Belediyenin 14 milyon 938 bin TL'lik vergi borcu silindi.

Ali Kurt'tan Eyüpsultan kentsel dönüşüm açıklaması!

Eyüpsultan'da devam eden yıkımlar hakkında konuşan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, ilçede bulunan yapıların altı ay içerisinde yıkılması gerektiğini dile getirdi.

Eyüpsultan yeni devlet hastaneleri Haberi

Eyüpsultan yeni devlet hastaneleri

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Belediye Başkanı adaylık döneminde verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Eyüpsultan'da her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dev yatırımlar gerçekleşecek. Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Remzi Aydın'ın adaylık döneminde verdiği sözler arasında 'İlçeye yapılacak 2 yeni Devlet Hastanesi' de vardı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ile haftasonu İstanbul Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Toplantısı'nda yapılan istişarelerde İstanbul'un sağlık sorunları masaya yatırıldı, sağlıkla ilgili talepler, ihtiyaçlar görüşüldü.

"İKİ DEVLET HASTANESİ GELİYOR"

Emirgan Korusu'nda bulunan Beyaz Köşk'te yapılam toplantıda Eyüpsultan'a yeni yapılacak devlet hastaneleri konusu da gündeme geldi. Başkan Remzi Aydın toplantı sonrası, Sağlık Bakanı Demircan ile yapılan istişarelerle ilgili “Yatırımları konuştuk. İlçemize iki devlet hastanesi geliyor” açıklamasını...