17 / 05 / 2024

Eyyübiye Belediyesi kırsal bölgelerdeki yol çalışmaları

Eyyübiye Belediyesi kırsal bölgelerdeki yol çalışmaları

İlçenin dört bir noktasında hummalı bir çalışma yürüten Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerek merkezde gerekse de kırsaldaki çalışmalarını hızlandırdı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 55.9 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Şanlıurfa 3. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kendirci Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 55 milyon 879 bin 882 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm tam gaz!

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ  ortaklığında Akçamesçit bölgesinde devam kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Kırsal mahalle düzenlemesinin avantajları neler?

Büyükşehir Belediyesi statüsüne sahip 30 ildeki 16 bin 220 köy ve 1053 belde mahalle oldu. Peki nedir kırsal mahalle? İşte detaylar...

Şanlıurfa Eyyübiye'de oto sanayi kiracılarına tahliye tebligatı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye belediyesi 50 oto sanayi dükkanı işletmecisine dükkanlarını 15 gün içerisinde tahliye etmeleri için tebligat gönderdi. Belediye, esnafa ‘iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadığı’ sebebiyle de idari para cezası uyguladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'de kentsel dönüşüm evleri yükseliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde Akçamesçit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1 etap çalışmaları devam ediyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Eyyübiye Belediyesi kırsal bölgelerdeki yol çalışmaları Haberi

Eyyübiye Belediyesi kırsal bölgelerdeki yol çalışmaları

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez ve kırsaldaki yol yapım çalışmalarına hız verdi.

İlçenin dört bir noktasında hummalı bir çalışma yürüten Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri gerek merkezde gerekse de kırsaldaki çalışmalarını hızlandırdı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Akşemsettin Mahallesi’nin en yüksek noktasında bulunan ve ulaşımında sıkıntı yaşanan Müslüm Gülel İlk ve Orta Okulu’nun yol problemi sona erdiriyor.

Fen İşleri ekipleri tarafından parke taşı döşenerek işleminde sona gelinen alanda inceleme yapan Başkan Ekinci, işçi elpenlerini takarak bir süre kendisi de parke taşı döşedi. Mahalle Muhtarı Ahmet Eskiler ile birlikte Akşemsettin Mahallesi’nde bir takım incelemelerde bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yapımı devam çalışmaları yerinde inceledi. Yapılan çalışmaları yerinde gören ve işe el atarak işçi kardeşlerinden farklı olmadığının ve en...