03 / 05 / 2024

Eyyübiye toki projesi

Eyyübiye toki projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 22 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesini bekleyenler dikkat! Büyük gün geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 367 konut ve 35 dükkan!

Şanlıurfa Eyyübiye Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi 27 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin Birecik ve Eyyübiye'de hayata geçirdiği deprem konutları yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) deprem bölgesinde hayata geçirdiği konutlar yükseliyor.

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 303 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini 2 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Çorum TOKİ projesi için yeni tarih belli oldu! Bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin dört bir yanında yeni konut projeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum projesi için de yeni ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ'den '3 yıllık TOKİ projesi yeni diye sunuldu' başlıklı haberler için flaş açıklama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, "3 yıllık TOKİ projesi, yeni diye sunuldu" başlığıyla sunulan haberlerdeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı kaydederek flaş bir açıklama yaptı. İşte TOKİ tarafından yapılan o açıklama...

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Eyyübiye toki projesi Haberi

Eyyübiye toki projesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa projesinin ihale tarihini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesi Batıkent Mahallesi'nde inşa edilecek. 

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 603 adet konutun yanı sıra ticaret merkezi ve 10 adet dükkan da yer alacak.

Şanlıurfa TOKİ Eyyübiye projesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

Merakla beklenen Şanlıurfa Eyyübiye projesinin inşaatının 550 takvim gününde tamamlanması planlanıyor. 
 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi web sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2022/810810 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI TOPLU...