10 / 05 / 2024

Eyyüp Işıklı kimdir

Eyyüp Işıklı kimdir

Eyyüp Işıklı, İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni genel müdür yardımcısı oldu...

İnşatta usta maaşı 150 bin TL'yi gördü, müteahhitler işçi bulamıyoruz diye isyan etti!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından yayımlanan İnşaat Sektörü Analizi Raporu'na göre inşaatlarda çalışmak üzere ara eleman bulunamıyor. Söz konusu rapora göre, demirci, kalıpçı, iş makinesi operatörü gibi mesleklerde eleman bulmakta zorluk yaşanıyor.

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Işıklı Mimarlık Pendik konut projesi resmen başlıyor! Yayalar Mahallesine 650 adet yeni konut!

Işıklı Mimarlık, Pendik projesi resmen başlıyor. 1 milyar 156 milyon 847 bin TL'ye mal olacak projede 650 adet konut 15 ticari alan inşa edilecek.

Pendik'e 650 konutluk yeni proje geliyor! 1 milyar 157 milyon TL'lik proje için düğmeye basıldı!

Işıklı Mimarlık Dekorasyon İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. İstanbul Pendik’te 650 adet konut ve 15 adet ticari alan inşa edecek. İlgili proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci resmen başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanını açıkladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan oldu. Peki Vedat Işıkhan kimdir? İşte detaylar!

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Saadet Ceyda Çarmıklı Kimdir? Saadet Ceyda Çarmıklı evli mi?

Saadet Ceyda Çarmıklı ne iş yapıyor? Saadet Ceyda Çarmıklı’nın mesleği nedir? Saadet Ceyda Çarmıklı nereden mezundur? İşte detaylar!

Burcu Çalıklı kaç yaşında? Burcu Çalıklı kimdir?

Türkiye'nin önde gelen finans kuruluşlarından DenizBank'ın İcra Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Kariyerine 1992 yılında Retsam Ltd. Şti. Şirket Ortağı olarak başlayan Çalıklı, daha sonra finans sektöründe önemli görevler üstlenmiştir. Çalıklı, 1969 yılında doğmuştur.

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Işıklı İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Işıklı tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Eyyüp Işıklı kimdir Haberi

Eyyüp Işıklı kimdir

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) genel müdür yardımcısı ataması hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO'nun yeni genel müdür yardımcısı Eyyüp Işıklı oldu.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu 17.01.2020 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususları karar altına almışlardır.

   1-Şirketimiz Genel Müdür Yardımcısı olarak Eyyüp IŞIKLI'nın atanmasına karar verilmiştir. 

   2-Gündemde başka madde olmadığından dolayı toplantıya son verilmiştir.

     Kamuoyuna saygıyla...