15 / 05 / 2024

Eyyüpoğulları Madencilik adres

Eyyüpoğulları Madencilik adres

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Tanrıvermiş tarafından kuruldu...

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlgünoğulları İnşaat Malzemeleri Madencilik Hırdavat Otomotiv Kırtasiye San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Hasan İlgün tarafından kuruldu.

Kasaplardan önemli uyarı! Kurban etini poşete koymak sakıncalı!

Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan kurban etlerinin saklanma koşullarına yönelik önemli uyarı geldi. Kurban etini poşete koyarak saklamak sağlık açısından zararlı.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Tanrıvermiş tarafından kuruldu...

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Marallar İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Madencilik Hububat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marallar İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Madencilik Hububat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyyüp Maral ve Ahmet Maral ortaklığıyla 4 milyon TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Eyüpoğulları Gıda ve Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emlak Şubesi açıldı!

Eyüpoğulları Gıda ve Nakliyat İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Emlak Şubesi, İhsan Usta Şube Müdürlüğü'nde 130 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Silivri, Kavaklı Mahallesi, 600.Caddesi'nde açıldı.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Madencilik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma 33 Harman Grup İnşaat Petrol Madencilik Özel Sağlık Hizmetleri Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Mehmet Eyyüp, Beşir Acar tarafından kuruldu.

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Panaroma Grup Petrol Madencilik İnşaat Otomotiv Oto Kiralama Taşımacılık Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Harman, Engin Şahin, Beşir Acar, Mehmet Eyyüp Günaşan tarafından kuruldu.

Kira kontratı genel koşullar nelerdir?

Kira kontratı kapsamında öncelikle, kiralayan ve kiracıya ait kimlik bilgilerine, kira süresi ve kira bedeli ile kiralanan taşınmazın adres bilgilerine yer veriliyor. Ayrıca sözleşmede yer alan kira kontratı genel koşullar nelerdir?

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selami Eyüpoğulları tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Eylül'de Bayrampaşa, Orta Mahalle, Demirkapı Caddesi, Eyüpoğulları İş Hanı'nda kuruldu.

Eyyüpoğulları Madencilik adres Haberi

Eyyüpoğulları Madencilik adres

Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Tanrıvermiş tarafından kuruldu.
 
Eyyüpoğulları Madencilik İnşaat Taahhüt Nakliyat Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları...