04 / 05 / 2024

Ezgetech Technology Consulting

Ezgetech Technology Consulting

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ihtiyaç duyulan konularda hizmet almak için Ezgetech Technology Consulting Ltd. firmasıyla sözleşme imzalayacak...

Türkiye'nin en hızlı büyüyen 50 teknoloji firması açıklandı...

Deloitte Technology Fast50 ödülleri kapsamında 2023 senesinde Türkiye'nin en çok ve çabuk ilerleme gösteren 50 teknoloji şirketi bildirildi. Buna göre, listede İstanbul'dan 32, Ankara'dan 13, İzmir'den 3, Antalya ve Mersin'den birer firma yer aldığı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Elektrikli otomobillerin o sorunu çözüldü!

Greater Bay Technology, elektrikli otomobillerin o sorununa derman olmaya çalışıyor. İşte detaylar!

Micron, Çin yasağının ardından gelir etkisi bekliyor

Pazartesi günü ABD merkezli Micron Technology, Çin'in bellek yongalarının yerel endüstrilere satışını yasaklamasının ardından, düşük tek haneliden yüksek tek haneli yüzdeye gelirde bir darbe olacağını tahmin ediyor.

Elektronik şirketi Micron'dan 500 milyarlık dev yatırım

Micron Technology 17 Mayıs Çarşamba günü yaptığı, Japon hükümetinin desteğiyle önümüzdeki birkaç yıl içinde aşırı ultraviyole (EUV) teknolojisine 500 milyar yen'e (3,7 milyar ABD Doları) kadar yatırım yapmayı planladığını söyledi.

Dünya devinden büyük hamle! Neredeyse ikiye katladı

Dünyanın en büyük batarya imalatçısı olan CATL (Contemporary Amperex Technology Co. Limited), enerji yoğunluğunda büyük bir hamle yaptığını ilan etti. Yeni batarya, otomobillerin haricinde havacılık için de çok önem arz ediyor.

Yüksek enflasyondan o kurumda etkilendi! Maliyetleri düşürmek için işten çıkarma duyurusu yaptı

Spotify Technology SA, maliyetleri düşürmek için işten çıkarma ilanı yapmaya hazırlanıyor. Amazon.com Inc'den Meta Platforms Inc'e kadar bazı teknoloji şirketine gibi bu hafta en kısa sürede işten çıkarmalar planlıyor.

Geely duyurdu: Elektrikli araçlarda yeni şarj teknolojisi!

Geely, yan kuruluşu Viridi E-mobility Technology (VREMT) tarafından geliştirilen yeni 600 kW şarj teknolojisinin tanıtımını gerçekleştirdi. Bu teknoloji sayesinde beş dakikada 300 km'ye kadar sürüş menzili sağlayabildiği iddia ediliyor. İste detaylar...

TOGG'da müthiş gelişme! CES'in En İyi 20 Markası'ndan biri oldu!

Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası olan Togg, merakla beklenen Tüketici Elektroniği Fuarı CES 2022'nin (Consumer Technology Association) en iyi 20 markası arasında yer aldı.

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İtaz Consulting İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Gıulıano Regonesı, Ivan Sımetovıc ve Valentıno Loforese ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la 6 bin kişi daha 'ultra zengin' oldu!

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden olan Boston Consulting Group'un (BCG) “Küresel Zenginlik 2021” raporu, koronavirüs salgınının ortaya çıkardığı kalıcı ekonomik yansımalara karşı, özel servetteki yükselişi ortaya koydu. 

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

A2z Consulting Lines Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayman Hussıno ve Aza Dabbag ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe yapay zeka kullanımı!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için Botmore Technology kurucusu Aydın Özçekiç ile inşaat sektöründe yapay zekânın nasıl kullanıldığını masaya yatırdı...

Ezgetech Technology Consulting Haberi

Ezgetech Technology Consulting

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) danışmanlık hizmeti alımı hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez GYO, Bilgi Sistemleri Yönetimi Tebliği'ne uyum kapsamında ihtiyaç duyulan konularda hizmet almak için Ezgetech Technology Consulting Ltd. firmasıyla danışmanlık sözleşmesi imzalanmasına karar verdi. 

Akmerkez GYO'nun KAP açıklaması: 
Sermaye Piyasası Kurulu'nun, 05.01.2018 tarih 30292 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanmış olan VII-128.9 sayılı "Bilgi Sistemleri Yönetimi Tebliği"ne uyum kapsamında ihtiyaç duyulan konularda hizmet almak için Ezgetech Technology Consulting Ltd. firmasıyla danışmanlık sözleşmesi imzalanmasına karar...