09 / 05 / 2024

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Alpay, Yalçın Özcihan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu.

Kriptoda büyük vurgun nasıl yapılıyor? Uzmanı açıkladı!

Sosyal medya fenomeni Alp Kılınç yaptığı paylaşımda kriptoda büyük vurgunun nasıl yapıldığını açıkladı. İşte Alp Kılınç'ın paylaşımı ve o paylaşıma gelen yorumlar...

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alpün İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Ünal tarafından kuruldu.

Hakkı Alp, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hangi alanda çalıştı? Emlak GYO’da ne iş yapıyor?

Hakkı Alp kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi pozisyonlarda görev aldı? İşte Hakkı Alp’in hayatı...

Ada Global Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Ada Global Yapı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alp Doğan Akan tarafından kuruldu.

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Start Grup Yapı İnşaat Petrol Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Kartakl'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Demirbağ ve Asaf Alp Erengil ortaklığında kuruldu.

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbb Alp Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Alp tarafından kuruldu.

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Cumhur Alp İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bostancı'da yapıldı.

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Divan Marine Yapı Ve Mühendislik Teknolojileri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Cihad Alp Göroğlu tarafından kuruldu.

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgü Prime Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Alp Özel tarafından kuruldu. 

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Yapısal Çözümler Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Erturan, Yiğit Alp Karapanca tarafından kuruldu.

Asyanet Yapı Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asyanet Yapı Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Abidin   Altuğ  ve Mehmet Alp tarafından kuruldu.

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Alp Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Şadioğlu tarafından kuruldu.

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat Haberi

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat

FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Alpay, Yalçın Özcihan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


FA Alp Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak...