05 / 05 / 2024

facebook sahibi Mark Zuckerberg kaç evi var

facebook sahibi Mark Zuckerberg kaç evi var

Amerikalı teknoloji devleri, Silikon Vadisi'nin ve birçok teknoloji şirketinin merkezinin bulunduğu Palo Alto'da kendilerine mahalle kuruyor. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg de, bölgede 30 milyon dolara aldığı 4 evle adından söz ettirmişti...

Elon Musk ve Mark Zuckerberg'in servet yarışı kızıştı!

Geçtiğimiz sene kafes dövüşü için sürekli olarak birbiriyle atışan Facebook, Instagram ve Whatsapp'ın sahibi Mark Zuckerberg ile Twitter ve Tesla’nın sahibi Elon Musk'ın servet yarışı daha da kızıştı. Paylaşılan detaylara göre Elon Musk, yılbaşından bu yana serveti en fazla azalan isim oldu. 

Facebook ve Instagram'a abonelik yolda! İşte ücreti

Facebook ve Instagram'ın sahibi Meta, Avrupa'daki kullanıcılara Facebook ve Instagram'a reklamsız erişim sağlamaları için aylık abonelik seçeneği sunulacağını açıkladı. İşte merak edilen o ücret...

Mark Zuckerberg da Elon Musk'ın izinden gidiyor: Facebook ve Instagram'da mavi tik ücretli olacak!

Meta, Instagram ve Facebook kullanıcıları için ücretli mavi tik hizmeti sunacağını açıkladı. Yakın bir zamanda, kullanıcılar bu hizmet sayesinde mavi tik sahibi olabilecekler.

Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve Facebook'un kurucusu olarak tanıdığımız Mark Zuckerberg, başarılı olmanın altın anahtarını verdi.

WhatsApp'a ilişkin şok iddia! WhatsApp ücretli mi olacak? 

WhatsApp'ın çatı şirketi Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, uygulamaya ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu. Zuckerberg, WhatsApp'ın aylık 1 dolardan satılacağını belirtti.

 “Yanıldım” diyerek 11 binden fazla çalışanını işten çıkarmaya karar verdi!

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, 11 binden fazla çalışanını işten çıkaracağını açıkladı. Meta Üst Yöneticisi Mark Zuckerberg “Çevrim içi ticaret pandemideki hızıyla devam edecek sandım, yanıldım” ifadelerini kullandı.

Mark Zuckerberg’in olaylı Hawaii evi genişliyor!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Mark Zuckerberg, Hawaii'den 2.4 milyon metrekarelik arazi satın aldı!

Son zamanlarda Hawaii'ye yaptığı yatırımlarla gündeme gelen Mark Zuckerberg, yeni bir yatırıma daha imza attı. Zuckerberg, Hawaii'deki arazi hakimiyetini genişletiyor. Amerikalı bilgisayar programcısı, girişimci ve Facebook'un kurucusu 53 milyon dolara yeni bir arazi aldı.

Mark Zuckerberg Hawaii'de arazi imparatorluğu kuruyor!

2014'ten bu yana Hawaii'de arazi toplayan Facebook’un patronu Mark Zuckerberg bölgede arazi imparatorluğu kurmak üzere olduğu kaydedildi. 

Mark Zuckerberg emlak canavarı oldu!

Facebook’un 36 yaşındaki CEO’su Mark Zuckerberg attığı her adımla gündeme geliyor, özellikle de her geçen gün artan servetiyle. Peki dünyanın önde gelen zenginleri arasında yer alan Zuckerberg neler için harcama yapıyor?

Facebook Silikon Vadisi'nden taşınan çalışanının maaşını kesecek!

Facebook'un CEO'su Mark Zuckerberg, çalışanlarının Silikon Vadisi dışında hayatın daha ucuz olduğu bölgelere taşınmaları durumunda maaşlarından kesinti yapılacağını açıkladı...

Facebook Hindistan merkezli Jio Platforms'a 5,7 milyar dolar yatırım yaptı!

Sosyal medya şirketi Facebook, Hintli milyarder iş adamı Mukesh Ambani'nin sahibi olduğu mobil internet şirketi Jio Platforms'a 5,7 milyar dolarlık yatırım yaptığını duyurdu.

Mark Zuckerberg 59 milyon dolara iki ev satın aldı!

Facebook CEO’su Mark Zuckerberg'in yeni satın aldığı toplam 59 milyon dolarlık iki evinin görüntüleri ortaya çıktı. San Francisco'da bulunan evler, lüks özellikleri ile dikkat çekiyor.

facebook sahibi Mark Zuckerberg kaç evi var Haberi

facebook sahibi Mark Zuckerberg kaç evi var


Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, 2013 sonunda Palo Alto'da aldığı 4 evle adından söz ettirmişti. Yaşadığı evin etrafındaki evleri de toplam 30 milyon dolara satın alan Zuckerberg'in gerekçesinin 'komşu seçimi' olduğu söylenmişti. 


Zuckerberg'in yatırımı, ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Palo Alto'nun değerini de yükseltti. ZUckerberg'den sonra Yahoo'nun CEO'su Marissa Mayer ve Tesla Motors'un CEO'su Elon Musk da aynı sokakta komşularının evlerini de satın alarak yatırımlarını genişletti. 


Bulundukları bölgede özel yaşam alanı kurmak isteyen teknoloji devleri böylece kendi mahallelerini kendileri oluşturuyor. Etraflarındaki evleri genellikle misafir evi olarak kullanıyorlar ya da kiraya veriyorlar. Bunu yapmalarındaki sebeplerden biri Hollywood ünlülerinin aksine halktan kopuk yaşamak istememeleri. Mahalle kültürüyle hayatlarına devam etmek istiyorlar ancak gizlilik ve güvenlik açısından da yaşam alanlarını özgünleştiriyorlar. 

Bölgedeki gayrimenkul danışmanlarının verdikleri bilgilere göre, Palo...