26 / 05 / 2024

Facebook’un kendi kriptoparası Libra

Facebook’un kendi kriptoparası Libra

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü, “Libra gelişmekte olan ülkelere daha fazla mail özerklik getirebilir.” açıklamasını yaptı.

Facebook'un sahibi Meta, toplu işten çıkarmaların son turuna başladı

Meta, toplu işten çıkarma konusuna aşina bir kaynağa göre, Mart ayında açıklanan 10.000 personeli işten çıkararak çarşamba günü üç bölümlük işten çıkarma turunun son grubunu gerçekleştirmeye başladı.

Kendi kendini temizleyen Bosch ankastre fırın en uygun nerede? 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Gövdesi leke tutmayan Bosch’un üst segment bu ankastre fırını “Eco Clean” teknolojisi sayesinde kendi kendini temizleyebilen özellikte. Peki Bosch ankastre fırının başka hangi özellikleri var? En uygun nerede satılıyor?  

Carrefour'dan 2023'e özel kampanya! Xiaomi Redmı Note 10S'e yüzde 17 indirim... 09 Ocak 2023 fiyat listesi

Carrefour'un kendi kullanıcılarına özel kampanyaları devem ediyor. CarrefourSA Kart'a Özel yüzde 17 ekonomi sağlayacağınız imkandan faydalanmak için haberimize bakın. Peki Xiaomi Redmı Note 10S fiyatı ne kadar?

Mark Zuckerberg'ten pırlanta değerinde 7 tavsiye!

Dünyanın en zenginlerinden biri olan ve Facebook'un kurucusu olarak tanıdığımız Mark Zuckerberg, başarılı olmanın altın anahtarını verdi.

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

Almanya'nın ucuzluk marketi Lidl'in 599 Euro'ya sattığı 'Türkiye tatili' kısa sürede tükendi!

Alman market zinciri Lidl'in Ocak 2023'te Side'de 599 avroya  (yaklaşık 10 bin TL) sattığı 3 haftalık tatilin yoğun ilgi nedeniyle kısa sürede tükendiği bildirildi. 

Metaverse çılgınlığı bitmiyor: Arsa fiyatları gerçek konut fiyatlarını aştı!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in açıklamalarının ardından gündem olan ve internetin yeni dönemi şeklinde belirtilen 'Metaverse' evreninde arsa fiyatları tavan yaptı. Arsaların fiyatları gerçek konut fiyatlarını aşarken, satışlara ek olarak kiralamalarda başladı...

Galaksi Note 20 Ultra'da 2 bin 500 TL indirim!

Beklenen an geldi Samsung Galaxy Note 20 Ultra 2 bin 500 TL'lik indirime girdi. İndirim Samsung mağazalarında ve Samsung'un kendi web sitesinde geçerli olacak.

Mark Zuckerberg’in olaylı Hawaii evi genişliyor!

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg ve eşi Priscilla Chan, Hawaii'nin Kauai adasında 110 dönüm büyüklüğünde eski bir şeker ekim rezervi satın aldı. Arazi, Zuckerberg'in adadaki geniş alanına ilave edildi. 

Facebook'ta Amazon Ormanları'ndaki arazilerin satışı yasaklandı!

Facebook'un e-ticaret platformu Marketplace üzerinden Amazon Yağmur Ormanları'nda arazi satışının yasaklandığı açıklandı. 

Kanal İstanbul projesi kendi kendi finanse edebilecek mi?

Kanal İstanbul projesi için “Bir kuruş çıkmayacak” dendi. Kanal İstanbul'un kendi kendi finanse edip edemeyeceği merak ediliyor...

Mark Zuckerberg, Hawaii'den 2.4 milyon metrekarelik arazi satın aldı!

Son zamanlarda Hawaii'ye yaptığı yatırımlarla gündeme gelen Mark Zuckerberg, yeni bir yatırıma daha imza attı. Zuckerberg, Hawaii'deki arazi hakimiyetini genişletiyor. Amerikalı bilgisayar programcısı, girişimci ve Facebook'un kurucusu 53 milyon dolara yeni bir arazi aldı.

Mark Zuckerberg Hawaii'de arazi imparatorluğu kuruyor!

2014'ten bu yana Hawaii'de arazi toplayan Facebook’un patronu Mark Zuckerberg bölgede arazi imparatorluğu kurmak üzere olduğu kaydedildi. 

Facebook’un kendi kriptoparası Libra Haberi

Facebook’un kendi kriptoparası Libra

Almanya'nın önemli ekonomi ve düşünce kuruluşlarından Ekonomi Araştırma Enstitüsü, Facebook’un kendi kripto parası Libra’nın gelişmekte olan ülkelere daha fazla “mali özerklik” getirebileceğini belirtti.

Alman Ekonomi Araştırma Enstitüsü, Facebook’un kendi kriptoparası Libra’nın piyasa sürülmesi planı ve etkisine ilişkin bir araştırma raporu sundu.

Anadolu  Ajansı'ndaki habere göre; Gelişen ve gelişmekte olan pek çok ülkede, merkez bankalarının, enflasyonla ve kurdaki değer kaybı ile ilgili genişletilmiş bir hükumet kolu olarak kullanıldığının belirtildiği raporda, "Gelişen ve gelişmekte olan ülkelerin çoğunda en fakir insanların finansal sisteme erişimleri yok. Borç alırken çok yüksek miktarda faiz veya uluslararası banka transferleri için yüksek ücretler ödemek zorundalar.” denildi.

Ifo araştırmacıları Stefan Eichler ve Marcel Thum tarafından yapılan araştırmada, “Libra gelişmekte olan ülkelere daha fazla mali özerklik getirebilir.” ifadesine yer verildi.

Raporda, bugünkü parasal...