21 / 05 / 2024

Fadı Khalıl Fares Daoud

Fadı Khalıl Fares Daoud

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Khalıl Fares Daoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.

Ahmet Fadıl Ashaboğlu MIT’de hangi alanda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Ahmet Fadıl Ashaboğlu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Yapı Kredi Koray GYO’da hangi pozisyonda çalışmalar yapıyor? İşte Ahmet Fadıl Ashaboğlu’nun hayatı...

Fadıl Akgündüz'den yeni savunma: İnsanların mağduriyetlerini gidereceğim!

Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler gayrimenkul projelerinde devre mülk sattığı kişilerden para toplayarak projeyi bitirmediği iddiasıyla tutuklu yargılanan 'Jet Fadıl' lakaplı Fadıl Akgündüz, savunmasını yaptı. İşte ayrıntılar...

Fadıl Akgündüz tutuklandı!

349 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz ve yeğeni Mehmet Salih Obut'un bugünkü duruşmada tutuklanmalarına karar verildi.

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamkar Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Khalıl Ahmad Hamkar, Nasır Ahmad Hamkar ve Wakıl Ahmad Hamkar ortaklığında kuruldu.

New Art Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

New Art Dekorasyon Limited Şirketi Kadıköy'de Khalıl Snanı, Nızar Saadoun ve Seıf Eddıne Tıne ortaklığında kuruldu.

Fadıl Akgündüz'e dava şoku: 35 bin Euro’nun faiziyle ödenmesine karar verildi!

Türkiye’de pek çok şahsı dolandırdığı suçlaması ile yargılanan Fadıl Akgündüz hakkında bir dolandırıcılık haberi de  Almanya’dan geldi. Avrupa’da ikamet eden bir gurbetçi  Akgündüz aleyhine dava açtı. 

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Fadı Madencilik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fadı Madencilik Ve Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 110 bin TL sermaye bedeli ile Fadı Altaoıl tarafından kuruldu.

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sarak Mimarlık Mühendislik İç Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Sara Saadı ve Khalıl Faraj tarafından kuruldu.

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

7 Hills Developers İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Khalıl S. Abed, İsra Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

K And M Turizm Limited Şirketi kuruldu!

K And M Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Y.K.E.  ve Mohammad K.A.S. kuruldu.

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kareem Gayrimenkul Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  10  bin TL sermaye bedeli ile Khalıl Alayan Ve Nıdal El Mahboub tarafından kuruldu.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Fadı Khalıl Fares Daoud Haberi

Fadı Khalıl Fares Daoud

Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fadı Khalıl Fares Daoud tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Bağcılar, Bağlar Mahallesi'nde kuruldu.


Rüya Ev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL YATIRIM -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul...