03 / 05 / 2024

Fahad Abdullah I. Al Rahaımy

Fahad Abdullah I. Al Rahaımy

Akit Turizm ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fahad Abdullah I. Al Rahaımy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Eski Beşiktaş Caddesi'nde kuruldu.

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amg Gayrimenkul Turizm Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah I.A. Almahmoud ve Ziya Gökalp Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karia Grup İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Işık ve Kaygun Karabağ ortaklığında kuruldu.

Abdullah Kiğılı’nın mesajı dipten dönüşe mi işaret ediyor?

Dünya yazarlarından Vahap Munyar, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği önceki başkanlarından biri ile Kiğılı Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı arasındaki diyalogu anlatan yazısını kaleme aldı…

Abdullah Ağa Vakfı Altunizade Oteli için düğmeye basıldı!

18 yıldır otel yapılması istenen Abdullah Ağa Vakfı'nın Altunizade arazisi üzerinde planlanan otel projesi için düğmeye basıldı..

Abdullah Erikçi: İzmir Aliağa’ya yatırım yapan kaybetmez!

Erikçi Emlak sahibi Abdullah Erikçi, Aliağa'daki emlak fiyatlarının yükselme sebeplerini ve çözüm yollarını anlattı. Erikçi, sektördeki sorunu daha önceki dönemlerde imar revizyonu yapılmamasına bağlıyor.

Muratpaşa Abdullah Sevimçok Kültür Merkezi'nde 2. etap başladı!

Muratpaşa Belediyesi, ikinci etap çalışmalarını 9 milyon 661 bin TL'ye ihale ettiği Abdullah Sevimçok Sivil Toplum ve Kültür Merkezi'nde 2. etap inşaat çalışmaları başladı.

Abdullah Kiğılı'nın AVM isyanı!

AVM Endeksi'ne göre Türkiye'de 377 AVM var. Sadece 20 kentte AVM bulunmuyor. Erkek giyim markası Kiğılı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kiğılı, "Terörü hallettiğimiz takdirde yabancı AVM yatırımcılarıyla bu işi çözeceğiz.. " dedi.

Mersinli iş adamlarından yeni konteyner limanı talebi!

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Abdullah Gül Müze ve Kütüphanesi açılışa hazır!

Gül, Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Yerleşkesi içinde yapımı tamamlanan ve yarın resmi açılışı gerçekleştirilecek olan müze ve kütüphanede Kayseri'deki gazetecilerle bir araya geldi.

Abdullah Öcalan'ın mal varlığı meclis gündeminde!

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın mal varlığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Tor, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Abdullah Kiğılı: Türkiye'de AVM denizi bitti!

Sektörün deneyimli ismi Abdullah Kiğılı, terör olayları, turist sayısındaki düşüş ve darbe kalkışmasından etkilenen perakende sektörü için acil önlem alınması gerektiğini dile getirdi.

Boydak Holding’in ismi değişmeyecek!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonuna (TMSF) devredilen Boydak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzeldülger, holding’te bir isim değişikliği yapılmayacağını söyledi.

Abdullah Özgören'e FETÖ gözaltısı!

İznik'in tanınmış işadamlarından emlak zengini Abdullah Özgören, FETÖ üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Özgören'in evinde de 1 dolar bulundu.

Fahad Abdullah I. Al Rahaımy Haberi

Fahad Abdullah I. Al Rahaımy

Akit Turizm ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Fahad Abdullah I. Al Rahaımy tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Akit Turizm ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak ve gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler..gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak.


Akit Turizm ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi adres: Kağıthane, Gürsel Mahallesi, Eski Beşiktaş Caddesi,...