02 / 05 / 2024

Fahrettin Poyraz

Fahrettin Poyraz

Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, çalışmaların hızla ilerlediği Bozüyük ilçesindeki TOKİ konutları inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldılar.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Kuruldu!

Poyraz Craft Proje Tasarım Uygulama Limited Şirketi Şişli’de 20.000,00 TL sermaye bedeli ile Mevlüt Okan Hazinedaroğlu tarafından kuruldu.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz İskele Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Cingözce tarafından kuruldu.

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkez nakli yapıldı!

Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Poyraz-Emirhan İnşaat Emlak Hizmet Nakliyat Gıda Madencilik Turizm Sanayi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı. 

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kardeşler Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Pazarlama Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Derya Poyraz ve Erdinç Poyraz ortaklığında kuruldu.

Yeniden Sağlık Bakanı seçilen Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca kaç yaşında, nereli?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı olarak Fahrettin Koca'yı yeniden görevlendirdi. Peki, Fahrettin Koca kimdir? İşte detaylar...

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Kule Vinç Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Erduvan tarafından kuruldu.

Bakan Fahrettin Koca duyurdu! Sağlık Bakanlığı 42 bin 500 yeni personel alacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada 42 bin 500 yeni personel istihdamı için alım süreçlerinin başlatıldığını dile getirdi.

Melih Poyraz kimdir?

Aygaz Genel Müdürü Melih Poyraz kimdir? Melih Poyraz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Melih Poyraz`ın biyografisi...

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

SON DAKİKA... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: 59 bin atama yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, en geç 15 Ocak'a kadar 27 bin hekimin açıktan atamalarını yapacaklarını açıkladı. Koca, doktorların verimliliğini artırmaya çalıştıklarını ifade ederek, bunun için de “32 bin tıbbi sekreter alacağız” dedi.

Fahrettin Poyraz Haberi

Fahrettin Poyraz


Ak Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ve Bozüyük Belediye Başkan V. Fatih Bakıcı, çalışmaların hızla ilerlediği Bozüyük ilçesindeki TOKİ konutları inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi aldılar. Yüklenici firma yetkililerince hava şartlarının elverişli olmasıyla birlikte inşaat çalışmalarının normal seyrinde sorunsuz bir şekilde devam ettiği...