05 / 05 / 2024

Fahrettin Savaş

Fahrettin Savaş

Msay Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Savaş tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Türk müteahhitlerin Rusya'daki işleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın inşaat sektörüne olan etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Savaş sonrası alarm! 10 maddelik tasarruf planı paylaşıldı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın ardından Avrupa’da doğal gaz ve petrol sıkıntısı patlak verdi. Rusya’ya uygulanan ambargolardan dolayı doğal gaz ve petrol birim fiyatları rekor kırarken, olası tedarik sorunu da gündeme geliyor.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.

Rusya ve Ukrayna savaşı konut satışına doping oldu!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşla beraber Antalya’da bulunan evlere Rusların ve Ukraynalıların talebi arttı. Sektör temsilcileri, bazı Rusların toplu şekilde 20-30 konut birden aldığına, özellikle son bir haftada satışların oldukça yükseldiğine dikkat çekti.

Rusya-Ukrayna savaşı Laleli esnafını da etkiledi: Kepenkler kapanacak mı?

Rusya ve Ukrayna savaşında 20. güne girilirken, savaşın yarattığı ekonomik yansımalar Türkiye’de de görülüyor. Rusların ve Ukraynalıların uğrak yeri olan İstanbul Laleli’de sakin durum dikkatleri çekiyor.

Rusya-Ukrayna savaşı yabancıya konut satışını nasıl etkileyecek?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş yabancıya konut satışını nasıl etkileyecek? İşte Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır'ın konuyla ilgili açıklamaları...

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Kripto savaşı mı geliyor? Bitcoin süper silah oldu!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açtığı için pek çok şirket gibi Binance'den yaptırım uygulanması istenmişti fakat Binance'ın buna olumlu yaklaşmaması beraberinde yeni kripto savaşlarını getiriyor olabilir mi?

Petrol fiyatlarına savaş dopingi! 11 yılın en yüksek seviyesini gördü!

Ukrayna ile Rusya savaşı ekonomik piyasayı sarsamaya devam ediyor.  Emtialar rekor üstüne rekor kırıyor. Petrol fiyatları son 11 yılın rekorunu kırdı. İşte ayrıntılar...

Doğalgaz fiyatı 2 bin Euro’yu geçti! Savaşla rekor geldi!

Rusya'nın Ukrayna'ya karşı savaş açmasının ardından Batılı ülkeler pek çok yaptırım uygulamasıyla beraber doğalgaz rekor kırdı.

Savaş, sebze fiyatlarını da vurdu! Domates bir haftada 25 TL'den 4 TL'ye düştü!

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle meyve ve sebze fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. En büyük düşüş ise domates fiyatlarında görüldü. 20-25 TL fiyatı olan domates, 1 hafta içerisinde 4 TL’ye kadar geriledi.

Savaş doğal gaz ve petrol fiyatlarını uçurdu!

Rusya Ukrayna Savaşı 7 günü arkasında bırakmışken petrol fiyatları rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor.

Rusya - Ukrayna savaşı Türkiye turizmini nasıl etkileyecek? İşte kabus senaryosu!

Rusya Ukrayna arasındaki savaş Türkiye turizmini etkileyecek mi? Uzmanlar bu konuda ne diyor? İşte merak edilenler...

Fahrettin Savaş Haberi

Fahrettin Savaş
Msay Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fahrettin Savaş tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta kuruldu. 


Msay Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...