27 / 04 / 2024

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. senesinde hizmete sunulacak olan Narlıdere-Fahrettin Altay Metrsu'ndaki son durumu değerlendirdi ve konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tunç Soyer Şehitlik istasyonuna gitti ve buradaki şantiye alanında “Büyük bir heyecanla sona doğru yaklaşıyoruz. 2023’ün ilk üç ayında deneme seferlerini başlatmayı hedefliyoruz. 2023’ün sonuna gelmeden de hattın tamamını açmayı planlıyoruz. Bu ekonomik krizde, bütün dünyayı sarsan bir savaşın içindeyken, tarihini geciktirmeden sona yaklaşan bir metro inşaatı hepimizi gururlandırıyor” açıklamasında bulundu.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu nda ışık göründü!

Peki Narlıdere-Fahrettin Altay Metro Hattı'ndaki çalışmalarda son durum ne? Metro hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar ve Tunç Soyer'in konuyla ilgili açıklamaları...

 


Geri Dön