10 / 05 / 2024

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'nda ışık göründü!

Yüzde 88 oranında bitirilen Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu'ndaki çalışmalarda yerinde incelemeler yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Şehitlik İstasyonu'nda bulunan şantiye alanına indi ve metroya ilişkin çalışmalardaki son durumu aktardı.



"İstasyonları sanat galerisi olarak planlıyoruz"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; kaba inşaatında sona gelinen  Şehitlik İstasyonu’nda sürdürülen çalışmalara ilişkinde açıklamalarda bulunan Soyer, yürüyen merdivenlerde, tünel ve istasyon girişinde birtakım incelemeler yaptı. Şantiyede gece gündüz fark etmeden hızla devam eden çalışmalarla ilgili konuşan Soyer, Narlıdere Metrosu’nda sona geldik. Ray döşenmesi yüzde 60’ların üzerine çıktı. İstasyonların yarıdan fazlası tamamlandı. Artık ince işlerle uğraşılıyor. Betonlar atıldı, yürüyen merdivenlerin siparişi verildi” ifadelerini kullandı.

Narlıdere-Fahrettin Altay Metrosu nda ışık göründü!

Narlıdere Metro Hattı'nda yalnızca ulaşım kolaylığını sunulmayacağının altını çizen Soyer,  “Bu, aynı zamanda İzmirlinin yaşam kalitesini yükselten bir yatırım.Temiz enerji kullanacağız.İşletme maliyeti çok düşük olduğu için İzmirliye rahat nefes aldıracak.Ayrıca her bir istasyonu sanat galerisi olarak planlıyoruz.” şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden Buca Metrosu açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!


Geri Dön