07 / 05 / 2024

Fahri Atabey

Fahri Atabey

1972 yılında 1 milyar 754 milyon liraya mal olacak olan İstanbul Metrosu için, Belediye Başkanı hükümetten yardım istemiş. Hazırlanan Metro raporuna göre, şehre iki güzergah üzerinden metro kurulması teklif edilmiş.

1971 yılında Belediye Başkanı, servetini Zeynep Kamil'e bağışlamış!

1971 yılında İstanbul Belediyesi'nin başkanı Fahri Atabey, bütün servetini Zeynep Kamil Hastanesi'ne bağışlamış. Eniştesi Orgeneral Asım Gündüz'den kendisine kalan serveti de Hastanenin daha iyi idare edilmesi bağışlamış.

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey ne iş yapıyor?

Zafer Atabey kimdir? Zafer Atabey'in eğitim durumu nedir? Zafer Atabey kariyeri ve eğitim durumu nedir? Zafer Atabey'in kim olduğu ve Zafer Atabey'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Star Atabey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Atabey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atabey tarafından kuruldu. 

Isparta Atabey'de TOKİ projesi yapılması talebi TBMM'de!

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Isparta'nın Atabey ilçesine bağlı İslamköy köyüne TOKİ projesi yapılması talebine ilişkin soru önergesi verdi. 

TOKİ Isparta Atabey 250 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey Yenimahalle projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 250 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey projesinin ihalesini 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Isparta Atabey'e 250 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Atabey'de 250 yeni konut inşa edecek.

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabey Marine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çağdaş tarafından kuruldu.

Isparta Atabey TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2019!

Isparta Atabey TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede toplam 21 adet konut bulunuyor.

TOKİ Isparta Atabey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Atabey alt gelir projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Isparta Atabey 2019 orta gelir başvuru tarihleri!

TOKİ Isparta Atabey 2019 orta gelir başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 46 adet konut bulunuyor.

TOKİ Isparta Atabey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Isparta Atabey projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MC Atabey Vize Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özkum ve Mehmet Murat İren ortaklığıyla kuruldu... 

Fahri Atabey Haberi

Fahri Atabey



1 MİLYAR 754 MİLYONA ÇIKACAK


F. Atabey, İstanbul Metrosu için hükümetten yardım istedi.


  Cumhurbaşkanı Cevdet Sunay ile <<Şehrin ihtiyaçları>> konusunda görüşen Belediye Başkanı Dr. Fahri Atabey Hükümet'e <<İstanbul'un ihtiyaç raporu>>nu göndermiş ve <<İstanbul'a mutlaka bir Metro zaruridir.>> demiştir.

  Belediye İlmi Komisyonu tarafından hazırlanan Metro raporuna göre, şehrin her geçen gün biraz daha gelişmesi karşısında <<Yenikapı - Mecidiyeköy>> arasında yapılması düşünülen <<Metro>>dan sarfınazar edilmiş ve şehre iki güzergah üzerinden Metro kurulması teklif edilmiştir. 




  Bu teklif ilgililerce müspet görülmüştür. 

  Bu...