29 / 04 / 2024

Fahriye Kutlay Şenyurt yazıları

Fahriye Kutlay Şenyurt yazıları

Dünya gazetesi köşe yazarlarından Fahriye Kutlay Şenyurt bugunkü yazısında geciken imar planları ve bunun Mersin inşaat sektörüne etkilerinden bahsetti. İşte Fahriye Kutlay Şenyurt'un yazısı...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'saray yavrusu' evi görenleri büyüledi! İşte Beykoz'daki 4 katlı havuzlu lüks villa...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen yaşamlarını sürdürdükleri evleriyle dikkat çekiyor. 4 katlı, bahçeli ve havuzlu villaları, görenleri hayran bırakıyor. İşte ünlü çiftin 'saray yavrusu' villası....

New Holland TR6s serisi zamsız Eylül fırsatı için son gün! İşte 30 Eylül 2022 New Holland fiyat listesi

Türk tarımının mavi gücü New Holland, yeni TR6s modeli için zamsız son fırsat bugün. Hasat bereketinizi TR6s alarak kutlayın. İşte TR6s modeli fiyat listesi

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mamut Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Yaprak Kutlay tarafından kuruldu.

Troya Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Troya Yapı Ve Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de Süheyla Şenyurt tarafından kuruldu.

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi açıldı!

Ak Aktif Dekorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Karanfilköy Şubesi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şenyurt tarafından açıldı.

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Dream Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL semraye bedeli ile Rüstem Özbir ve Şevki Kutlay Boran ortaklığında kuruldu.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'dan villa aldı!

Bodrum Gümüşlük'te çıkan yangınlar nedeniyle çok etkilenen Fahriye Evcen'e kayıtsız kalamayan Burak Özçivit eşi için Bodrum Gündoğan'da yeni villa aldı. Özçivit villa için 15 milyon TL ödedi.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit Bodrum'da arazi arıyor!

Bir süredir Bodrum'da bulunan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in villa inşaatı için arazi baktığı iddia edildi.

Lemak Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemak Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Ataköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Leyla Şenyurt

Şenyurt Kündekari Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenyurt Kündekari Restorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Burak Şenyurt tarafından kuruldu.

Adeba Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Adeba Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal ve Mustafa Kutlay Haklı ortaklığında kuruldu.

Famkar Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Famkar Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Güzin Demirci tarafından kuruldu.

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fsoon Uluslararası Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fahriye Erbil ve Galip Erbil ortaklığında kuruldu.

Fahriye Kutlay Şenyurt yazıları Haberi

Fahriye Kutlay Şenyurt yazıları

Ülke ekonomisinde olduğu gibi Mersin ekonomisinin de lokomotifi hiç kuşkusuz inşaat sektörü. Mersin'de yeni yatırım alanlarının geliştirilmesinin önündeki en büyük engel ise yaklaşık on yıldır çıkması beklenen imar planlarının bu güne kadar bir türlü çıkartılamamasıdır. Bugün ise hala 1/5.000'lik ve 1/50.000'lik imar planları birtakım itirazlar nedeniyle beklemede. 


Tüm bunlara rağmen Mersin'de konut satışlarında küçülme yok, aksine bir büyüme var. Yapılan konutlara da oldukça büyük talep var, üstelik Mersin'de konut satış fiyatları da Türkiye ortalamasının üzerinde seyretmekte. Ancak potansiyel ve coğrafî konumu düşündüğümüzde bu rakamların olması gerekenin çok altında olduğunu söylemek durumundayız. Kentimizde imar planlarının hala yürürlükte olmamasından dolayı imarlı arsa stoku oldukça az. Tüm kıt olan mal ve ürünlerde olduğu gibi sınırlı sayıda arsa üzerinden iş yapılabilmesinden kaynaklı olarak arsaların...