10 / 05 / 2024

Faik Serkan Eskizengin

Faik Serkan Eskizengin

A Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Faik Serkan Eskizengin Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da Esenyurt, Papatya Rezidans 2'de kuruldu.

A Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

A Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Faik Serkan Eskizengin tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Papatya Residence 2'de kuruldu.

CHP’li Faik Öztrak Afet Yeniden İmar Fonu eleştirisi: Ortada konut yok ama fon var!

2023 yılının Mart ayında kanun teklifi kabul edilen Afet Yeniden İmar Fonu’nun faaliyete geçebilmesi için gerekli olan yönetmelik 10 ay gecikmeli çıkarıldı. Afet fonuna verilen borçlanma yetkisi kafaları karıştırdı. CHP’li Faik Öztrak yaptığı açıklamada "Ortada konut yok ama fon var" dedi.

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Çizmeci İç Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Çizmeci tarafından kuruldu.

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Atalay İnşaat Taahhüt Otomotiv Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Tasarımı Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Atalay tarafından kuruldu.

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Serkan Karabacak hangi alanlarda çalıştı? Doktorasını nerede yaptı? Ne zaman CEO oldu?

Peker GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Serkan Karabacak kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Mehmet Serkan Karabacak ile ilgili merak edilen her şey...

Muharrem Faik Öztunç nereli? Hangi bölümden dereceyle mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı?

Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Türk iş insanı Muharrem Faik Öztunç kimdir? Nereden mezun oldu? Ne iş yapıyor? Kaç çocuğu var? İşte Muharrem Faik Öztunç ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Faik Açıkalın kimdir? Kaç yaşında? Hüseyin Faik Açıkalın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hüseyin Faik Açıkalın'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hüseyin Faik Açıkalın'ın  hayatına dair merak edilenler.

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serkan Yıkım Hafriyat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Uyar tarafından kuruldu.

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Faik Aytekin İnşaat Ve Otelcilik Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faik Aytekin tarafından açıldı.

Faik Öztrak'tan konut kredisi açıklaması!

Parti Genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, son bir senede 378 milyar liralık tüketici ve konut kredisi kullandırıldığı dile getirdi.

Faik Serkan Eskizengin Haberi

Faik Serkan Eskizengin

A Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi, Faik Serkan Eskizengin Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


A Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi iş konusu; Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


A Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1993 Sokak, Papatya Rezidans 2 No:35...