17 / 05 / 2024

Faısal Ali H. Abualkhair

Faısal Ali H. Abualkhair

Gulf Group Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Faısal Ali H. Abualkhair, Yassen Abdullah A. Kadı ve Yusuf Katipoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu

Kira bedellerindeki hızlı yükselişin sorumlusu tuhaf para politikası mı? Vatandaşlar ne diyor? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında kira zammı tartışmaları sürerken, kira bedellerindeki artışlar ile ilgili yorumlar da gelmeye devam ediyor. TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara, kiralardaki hızlı artış ile ilgili X sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım...

Altın yeni yıla bomba gibi girecek! Altın fiyatlarındaki yükseliş hız kesmiyor! İşte 26 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş hız kesmedendevam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde ons altın 2064 dolar oldu. Peki bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 26 Aralık 2023 altın fiyatları.

Hükümet yeni konut kredisi kampanyası uygularsa ne olur? 

Sosyal Medya Platformu X'de Murat Ali Calman @calmanmuratali hükümetin yeni bir konut kredisi duyuracağı ile ilgili iddiaları hakkında bir gönderi paylaştı. İşte detaylar...

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ann İnternational İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Shaıkh Faısal Pervaız tarafından kuruldu.

Deprem bölgesinde yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreç hızlanıyor! İşte yeni düzenleme...

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı Yüksel, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerde, yıkılamayan binalarla ilgili yargısal süreçlerin hızlandırılacağına ve bu konuda genel usulden farklı geçici bir usulün uygulanacağına dikkat çekti. İşte yeni düzenlemeler...

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksenli İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denet İnşaat Hırdavat Lojistik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Elekttrosan Kablo Elektrik İnşaat Malzemeleri Teknik Hırdavat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bunarbaşı tarafından kuruldu.

ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü!

ŞOK, çok beğenilen büyük indirim kampanyasının 15 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu. Bu doğrultuda, ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Oto Yedek Parça Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gezer tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byburt Group Alüminyum İnşaat Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yiğitalp Ercan tarafından kuruldu.

Faısal Ali H. Abualkhair Haberi

Faısal Ali H. Abualkhair

Gulf Group Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi, Faısal Ali H. Abualkhair, Yassen Abdullah A. Kadı ve Yusuf Katipoğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu. 


Gulf Group Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar villa tatil köyleri gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gulf Group Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi, No:12 B1 Blok Kat:16...