19 / 05 / 2024

faiz indirim beklentisi

faiz indirim beklentisi

TCMB geçen ayki PPK toplantısında faiz koridorunun üst bandını 50 baz puan düşürerek yüzde 9'a çekerken, politika faizini yüzde 7,50 ve faiz koridorunun alt bandını yüzde 7,25'te bırakmıştı.

Opel Mokka'nın Mayıs 2024 kampanyası şaşırttı! Yeni kampanyayla Mokka'ya hem indirim hem de faiz müjdesi geldi! 

En çok satan ve fiyat listesi en çok merak edilen Opel modelleri arasında yer alan Mokka'da Mayıs 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında Mokka'da hem indirim hem de faiz fırsatı sunuluyor.

Benesta Bahçelievler'de yüzde 20 indirim veya 15 ay 0 faiz fırsatı!

Benesta Podio Bahçelievler'de başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ya da 15 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Benesta Podio Bahçelievler'den ayrıca tüm bunlar dışında 120 ay vadeli olarak banka kredisiyle konut sahibi olmak da mümkün.

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında zam beklentisi! Güncel akaryakıt fiyatları 22 Nisan 2024! 

Sürücüler uzun zamandır sakin seyreden akaryakıt fiyatlarında yeni zam ya da indirim beklentisi olup olmadığını merak ediyor. İşte Opet, Total, PO 22 Nisan 2024 fiyat listesi...

BYD Nisan 2024 için yeni fiyatlarını açıkladı! Hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz kampanyası fırsatını kaçırmayın!

Çinli elektrikli otomobil firması BYD merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Nisan 2024 kampanyası kapsamında hem 250 bin TL indirim hem de düşük faiz fırsatı sunuluyor. İşte son dakika BYD Nisan 2024 fiyatları..

Polatyol Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz!

90 dönümlük yeşil alanıyla dikkat çeken Estonşehir Koru'da hem yüzde 15 indirim hem de 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte 'Bahçeşehir'in en yeşil projesi' olarak lanse edilen Eston Şehir Koru ile ilgili detaylar..

Ankara Jewel İncek'te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Ünsal Group imzası taşıyan Jewel İncek projesinde yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Akaryakıtta Brent petrol şoku! Benzin ve motorine indirim kapıda! 

Brent petrolde yaşanan son düşüşün ardından akaryakıtta indirim beklentisi arttı. Peki son fiyatlar ne oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 19 Kasım 2023 fiyat listesi...

Brent petrolde büyük düşüş! Benzin ve motorine indirim gelir mi? Akaryakıtta son dakika gelişmesi! 

Sürücüler son dakika benzin, motorin ve LPG fiyatlarının il il ne kadar olduğunu araştırıyor. Brent petrol düştü, akaryakıtta indirim beklentisi geldi. İşte detaylar ve güncel BP, Opet, PO, Total, Shell 8 Kasım 2023 fiyat listesi...

TCMB'nin faiz kararı yarın belli olacak! Merkez Bankası faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalar tarafından merakla beklenen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararı yarın belli olacak. Peki Faiz beklentisi ne yönde?

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) Faiz kararı altın, dolar ve borsa piyasalarını şekillendirecek. Milyonların gözü Merkez Bankası'nın faiz kararında. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi.

Akaryakıta indirim gelecek mi? Benzin, motorin, LPG fiyatlarında flaş gelişme! Sürücüler dikkat! 

Savaşla beraber artan Brent petrol fiyatlarında geri çekilme başladı. Düşen petrol fiyatının ardından, şimdi akaryakıtta indirim beklentisi oluştu. Peki 1 litre benzin, motorin, LPG fiyatları bugün hangi ilde kaç lira oldu? İşte BP, Opet, Total, Shell, PO 13 Ekim 2023 fiyat listesi...

2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalarda gözler Ekim ayı Fed faiz kararına çevrildi. Özellikle altın, dolar, kripto para yatırımcıları ekimde FED'in faiz artırıp artırmayacağını merak ediyor. Peki 2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı, altın, dolar ve borsa yatırımcıları tarafından merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? 2023 Eylül ayı faiz beklentisi ne yönde? 

faiz indirim beklentisi Haberi

faiz indirim beklentisi

Anadolu Ajansı geçen hafta PPK toplantısına ilişkin ankette 16 ekonomist marjinal fonlama oranında (faiz koridorunun üst bandı) 25 ila 50 baz puan indirim beklediğini ifade etmişti. 15 Temmuz Cuma gününün ardından yapılan ankettin revize edilmesiyle 8 ekonomistin, faiz koridorunun üst bandında indirim beklediği açıklandı. 


Ekonomistlerin yarısı bu indirimin 25 baz puan, diğer yarısı ise 50 baz puan düzeyinde gerçekleşeceğini öngörüyor. Ankete katılan 7 ekonomist ise Merkez Bankası'nın hiçbir faiz parametresinde değişiklik olmayacağını ifade ediyor. Diğer yandan, ekonomistlerin tamamı bir hafta vadeli repo ihale faiz oranı (politika faizi) ve borçlanma faiz oranında (faiz koridorunun alt bandı) değişiklik olmayacağını tahmin ediyor. TCMB, geçen aykiPPK toplantısında faiz koridorunun üst bandını 50 baz puan düşürerek yüzde 9'a çekerken, politika faizini yüzde 7,50 ve faiz...