29 / 04 / 2024

Faiz ve bedelsiz arsa desteği

Faiz ve bedelsiz arsa desteği

Yatırım ve üretimi artırmaya yönelik teşviklere bir yenisi eklendi. Hükümet 1 Kasım seçimlerinin ardından büyümeye ivme katması planlanan yeni bir teşvik paketini daha uygulamaya koyuyor.

Bakan Özhaseki açıkladı! 5 şehir için 0,69 faiz ve 180 ay vadeli kredi müjdesi geldi! İstanbul ve İzmir de dahil!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada  "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi" kapsamında İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Manisa ve Tekirdağ'da yüzde 0,69 faiz ve 180 ay vadeyle 2,5 milyon TL'ye varan kredi desteği verileceğini duyurdu. 

Suzuki'den yüzde 0 faiz ve takas destekli kampanya! 

Akıllı Hibrit teknolojisi ve üstün arazi yeteneklerine sahip olan modelleri ile dikkat çeken Suzuki; Swift Hibrit, S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve Jimny modellerinde de aynı anda sunduğu kredi ve takas desteği avantajları ile Mart ayına iddialı bir şekilde girdi.

MG4 Electric'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği! Mart 2024 fiyatları tek tek açıklandı! 

MG4 Electric, doğuştan yüzde 100 elektrikli olması ve yüksek performansıyla dikkat çekiyor. MG4'te bu aya özel 0 faiz ve 70 bin TL takas desteği sunuluyor. İşte 2 Mart 2024 fiyat listesi... 

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

Bankalar açıkladı! 50.000 TL'nin 32 ve 92 günlük mevduat kazancı ne kadar?

Vadeli mevduat hesapları, diğer yatırım araçlarına oranla daha az risk içermektedir ve vade sonunda ana paranın garantili olarak geri ödenmesini de sağlamaktadır. Buna göre, vatandaşlar vadeli mevduat faiz ve getirilerini merak ediyorlar. 

Konutta faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut sektörü, krediye erişim zorluğu, yüksek faiz ve fahiş fiyatlarla yılı kapattı. Satışlardaki düşüş ve yükselen maliyetlere değinen sektör temsilcileri, “Faiz arttıkça talep azalıyor, doğru fiyat bulunamıyor. Fonların önü açılırsa canlanma olur” dedi.

İpotekli konut satışları 14 yılın dibinde! Konutta yüksek faiz ve kısıtlı kredi etkisi!

Faizlerdeki ve fiyatlardaki yükselişlerle beraber, toplam konut satışları içinde ipotekli payı aralıkta yüzde 4,4'e kadar gerileyerek 14 yılın dibine geriledi. Bu oran üç sene önce yüzde 57'ye kadar çıkmıştı. İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon tahmini!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası piyasa Katılımcıları Anketi'nde yıl sonu dolar, enflasyon ve faiz beklentisini açıkladı.

Chery'den Aralık ayı indirimleri! Chery'den kampanya sıfır faiz ve takas desteği...

2023 senesi Aralık ayında Chery almak isteyenler uygulanacak olan Aralık kampanyasından faydalanabilirler. Marka, sıfır faiz, takas desteği ile beraber Chery sahibi olmak mümkün. İşte Chery Aralık 2023 kampanya detayları…

Merkez Bankası'ndan yıl sonu dolar, faiz ve enflasyon açıklaması! Son dakika gelişmesi...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından Piyasa Katılımcıları Anketi yıl sonu dolar kuru tahmini, faiz ve enflasyon beklentisi açıklandı.

Mahall Bomonti İzmir'de sıfır faiz ve 12 ay vadeyle ev sahibi olma fırsatı! 

Mahall Bomonti İzmir'den konut sahibi olmak isteyenlere sıfır faiz, 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Mahall Bomonti İzmir'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Peugeot Yeni 408'de takas desteği ve 0.99 faiz fırsatı! Ekim 2023 güncel fiyatlar açıklandı! 

Yeni Peugeot 408'de 0.99 faiz ve takas desteği sunuluyor. Peki Yeni Peugeot 408 Ekim 2023 fiyatları ne kadar? İşte 29 Ekim 2023 fiyat listesi...

Peugeot SUV 3008'de yeni kampanya! Yüzde 0,99 faiz ve takas desteği avantajıyla satışta! 

Yeni otomobil almak isteyenlere müjdeli haberi Peugeot verdi. Başlattığı yeni kampanyası ile Peugeot Suv 3008'de yüzde 0,99 faiz ve takas desteği sağlayacak. İşte kampanya hakkında merak edilen detaylar...

Faiz ve bedelsiz arsa desteği Haberi

Faiz ve bedelsiz arsa desteği

Faiz ve bedelsiz arsa desteği Teşviklerde yatırımcılara vergi ve sigorta prim indiriminin yanı sıra faiz ve bedelsiz arsa desteği sağlanıyor.


Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, kısa sürede neticeleneceğini açıkladı. Zeybekci “Yoğun bir şekilde ilçeler bazında teşvik çalışıyoruz. İlk çeyrekte bitiririz. Örneğin Denizli, Aydın, Burdur ve İzmir gibi şehirlerin daha az gelişmiş ilçeleri var” dedi.


Zeybekci, ileri teknoloji ve stratejik yatırımlarla ilgili özel çalışma yapıldığını söyledi.



Teşvik paketi ile ilçe bazlı destek sistemine geçiliyor. İlçelerin gelişmişlikleri ve potansiyelleri göz önünde bulundurularak yeni bir paket hayata geçirilecek. Örneğin mevcut teşvik paketi kapsamında 2. bölgede yer alan bir ilin daha az gelişmiş bir başka ilçesi 6. bölgede olduğu gibi daha fazla destekten faydalanabilecek.


Yeni...