17 / 05 / 2024

Faize Eriş

Faize Eriş

Kral Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, 13 Mart 2015'te Faize Eriş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Konut finansmanı sözleşmelerinin zorunlu içeriği!

Konut finansmanı sözleşmesi yönetmeliği gereğince, konut finansmanı sözleşmesi yazılı olarak kurulmadıkça geçerli olmuyor. Peki, sözleşmede hangi maddelere nasıl yer verilmeli? İşte konut finansmanı sözleşmelerinin zorunlu içeriği..

Petkim Konteyner Limanı'na 1 milyar dolar piyasa değeri biçildi!

SOCAR Türkiye CEO'su Kenan Yavuz, bu yılın son çeyreğinde faaliyete geçecek Petkim Konteyner Limanı'na piyasa değeri olarak bir milyar dolar biçildiğini söyledi.

Cem Eriç: Keşke AVM açmadan önce bize sorsalar!

Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği yönetiminde şöyle bir yorum yapıyor: "Keşke yeni AVM açacak yatırımcılar bize gelip fikrimizi sorsalar. Nerede boşluk var neresi doydu, bizde onlara söyleyebilsek."

Hasçelik Grup katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünlerle büyüyor!

Avrupa’da enerji kablosu ve çelik halat imalatını gerçekleştiren endüstri gruplarından biri olan Hascelik Grup, katma değeri yüksek ve yenilikçi ürünlerle büyüyor.

Emlak vergi değeri ne zaman değişir?

Emlak vergisi, mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz mallar için sahipleri tarafından ödeniyor. Ödenecek tutar vergi değeri üzerinden hesaplanıyor. Peki, emlak vergi değeri ne zaman değişir?

Evin emlak vergisi değeri nasıl belirlenir?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergi için ödenecek bedel, emlak vergisi değeri üzerinden oranların hesaplanması ile bulunuyor. Peki, evin emlak vergisi değeri nasıl belirlenir?

1998 yılında Kapalıçarşı'da dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş!

1998 yılında Kapalıçarşı'da bulunan dükkanların değeri kilolarca altınla ölçülüyormuş. En büyük dükkanın 60 metrekare olduğu Çarşı'da işyerleri 100 kilo külçe altınla (220 milyar lira) satılıyormuş.

Emlak vergisi değeri yıllık artış oranları 2015!

2015 yılına ait emlak vergi değerleri ile 2015 yılında mükellef olacakların emlak vergi değerlerinin hesabında dikkate alınacak arsa ve arazi metrekare birim değerleri tebliğ ile açıklanıyor. İşte emlak vergisi değeri yıllık artış oranları 2015..

Emlak vergisi değeri nedir?

Bir mülkün emlak vergi kayıtlarındaki değerine emlak vergi değeri deniyor. Her 4 yılda bir açıklanan arsa emlak değeri üzerinden hesaplanıyor. Peki, 2015 emlak vergisi değeri nedir?

Demiryolu altyapı erişim ve kapasite yönetmeliği tam metni!

Demiryolu altyapı erişim ve kapasite yönetmeliği 2 Mayıs 2015 tarihinde 29343 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yönetmelik, demiryolu altyapı erişim ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili uygulanacak usul ve esasları düzenliyor...

İstanbul'daki satılık 33 yalının toplam değeri 951 milyon dolar!

Boğaz'ın incisi 33 yalı yeni sahibini bekliyor. İhtişamları ile büyüleyen yalıların fiyatları da dudak uçuklatıyor. 8 ile 80 milyon dolar arasında fiyata sahip satılık yalıların toplam değeri 951 milyon dolar.

Balkonu içeri almak yasal mı?

Apartmanlarda bağımsız bölümlerin içerisinde yer alan balkonlar, malikler tarafından pimapenle kapatılarak içeriye dahil edilebiliyor. Peki bunun için izin almak gerekir mi? Balkonu içeri almak yasal mı?

Ev sahibi kiracı sözleşmesinin içeriği!

Ev sahibi ile kiracı anlaşmazlıklarının giderilebilmesi için Borçlar Kanuna göre, kira sözleşmesinin imzası gerekiyor. Peki, ev sahibi kiracı sözleşmesinin içeriği nasıl olmalı?

Faize Eriş Haberi

Faize Eriş

Kral Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 13 Mart 2015'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Faize Eriş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Kral Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;1- Turizme yönelik otel, Hotel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller,hosteller, restoran,kafe gece  kulübü çay bahçesi ,konaklama,yeme içme tesisleri,  eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak,kiralamak,   kiraya vermek. Bu amaçlara  uygun olarak proje etüt, fizibilite çalışmaları yapmak, kamu arazisi  ve gayrimenkul tahsisi yaptırmak, kiralamak,intifa ve irtifak hakkı elde etmek. Turizm sektörünün  ihtiyaç duyacağı her türlü malve hizmetleri iç ve dış piyasadan tedarik etmek, her türlü tefriş ve  dekorasyon işlerini taahhüt ve yerinegetirmek ,Yurt içi ve yurt dışında tüm turizm...