07 / 08 / 2024

faizlerdeki düşüş devam edecek

faizlerdeki düşüş devam edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bankaların faiz indirimleriyle ilgili olarak, "Bankaların faizlerde başlattığı düşüş trendi devam etmek zorundadır, umut ediyorum edecektir" dedi.

Konut satışlarındaki düşüş devam edecek mi? 

Konut İş Sendikası Başkanı Alican Kayhan, Türkiye İstatistik Kurumu’nun konut satışlarına ilişkin verileri ile ilgili önemli değerlendirmeler yaptı. Kayhan ayrıca yüzde 25 sınırının kalkmasına da dikkat çekti.

9 Haziran 2024 Kapalıçarşı gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! Bir gram bile altını olanlar dikkat! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ve çeyrek altın 9 Haziran Pazar günü ne kadar? 

Altın neden düştü? 8 Haziran Cumartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Gram altın 2437 liraya kadar gerilerken yatırımcılar altın fiyatlarının neden düşüşe geçtiğini merak ediyor. Peki altın neden düştü? 8 Haziran 2024 altın fiyatları...

Ekonomik kriz emlak sektörünü de vurdu, iflaslar kapıda!

Konut satışlarındaki düşüş devam ederken, sektör temsilcileri yaptıkları açıklamalarda sektörde yaprak kıpırmadığını belirterek iflasların başlayacağını dile getirdi.

Konut kredisi faizleri sil baştan! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka hesaplama!

Konut satışlarında düşüş devam ederken ev almak isteyenler de konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki 3 milyon TL konut kredisi 120 ay vadeli olarak kullanıldığında aylık taksitleri ne kadar?

Uzmanlar konut piyasasını masaya yatırdı: Fiyatlarda reel düşüş devam ediyor!

Konut fiyatlarındaki artış enflasyonun altında kalmayı sürdürürken, uzmanlar da konut piyasasına ilişkin değerlendirmeler yaptı. İşte o değerlendirmeler...

22 ayar altın takı setleri yüzde 17 indirimle satılıyor! Bilezikçi 22 ayar altın takı seti fiyatları ne kadar?

Altın fiyatalrında düşüş devam ediyor.Altndaki düşüşü fırsat bilen yatırımcılar ve düğün hazırlığı yapanlar altın bilezik ve takı setlerinin fiyatlarını araştırıyor. Bilezikçi altın markasında, altın takı setlerinde yüzde 17 indirim kampanyası başladı. Peki Bilezikçi altın takı seti fiyatları ne kad

Altın fiyatları canlı: Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? Kuyumcu altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altının ons fiyatı 2415 dolara gerilerken, gram altın fiyatı bugün 2525 lira oldu. Cumhuriyet altını kaç TL? Gremse altın kaç para? Çeyrek altın ne kadar? 22 Mayıs kuyumcu altın fiyatları.

Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! Konutta sigorta fırsatı!

Son bir yıldır yeni konut satışlarında düşüş devam ederken, metrekare fiyatları enflasyonun altında kalarak geriledi. Bunu fırsata çevirmek isteyen ev sahipleri sigorta yoluyla kolay şekilde ev sahibi olabilecek. 

Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş'tan konut satışları için çarpıcı değerlendirme!

Konut satışlarında yaşanan düşüş devam ederken, Ekonomi yazarı Alaattin Aktaş, düşen konut satışlarıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşım yaptı. İşte Alaattin Aktaş'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Konut satışlarındaki düşüş devam edecek mi?

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ahmet Büyükduman, Nisan 2024 konut satış istatistikleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmelerinde ‘takvim etkisi’ne değindi ve “Bu veriler konut satışlarının düştüğünü göstermiyor” ifadelerini kullandı.

Konuta talep azaldı fiyatlar ucuzladı! Düşüş devam edecek mi?

Hem hükümetin sıkı para politikası, hem de konut faizlerinde yaşanan yükseliş konuta talebi. Yaşanan bu durum da fiyatlara yansıdı. 

Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram 22 ayar burma bilezik fiyatları kaç lira? 14 Mayıs altın bilezik fiyatları!

Yarın açıklanacak ABD enflasyon rakamları merakla beklenirken altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Altın fiyatları düşerken, altın bilezik fiyatları da geriledi. Ajda bilezik fiyatı ne kadar? 30 gram burma bilezik fiyatları kaç lira?

faizlerdeki düşüş devam edecek Haberi

faizlerdeki düşüş devam edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sermaye Piyasaları Kongresi'nde konuştu.


"İstanbul'u finans merkezi yapma çabalarının bu kongreyle bir adım daha ileriye gittiğine inanıyorum" diyen Erdoğan, "Türkiye'nin durumu dünya genelinden özellikle de Avrupa'dan çok daha iyidir. Üstelik ülkemiz Ortadoğu gibi kriz bölgelerine çok yakındır" dedi.


Bu yıl da geçen yıla benzer bir büyüme oranının yakalanacağına inandığını belirten Erdoğan, "Küresel finans krizi başladığında bu krizin Türkiye'yi teğet geçeceğini ifade etmiştim, birileri bu sözümü o zaman kendilerince hafife almıştı. Sonuçta ülkemiz 2009 yılındaki küçülme dışında, bu kriz dönemini rekor büyüme oranlarıyla atlattı" şeklinde konuştu.


'Faiz indirimi sürmeli'


Erdoğan, "Yatırımın önünde en büyük engel içinde bulunduğumuz dönemde yüksek finansman maliyetleridir, yatırımcının finansa makul fiyatta erişebilmesi gerekir. Bankalar faizde ciddi adımlar attı. Bu düşüş trendi devam etmek zorundadır, umut ediyorum...