02 / 05 / 2024

faizlerin yüzde 1e inmesi

faizlerin yüzde 1e inmesi

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, faizleri yüzde 1'e indiren kanunun teklifinin Meclis'e getirilmesi halinde destek vereceklerini belirtti.

Ceza ve faizlerin yüzde 90'ı silinecek! Bu ay sonuna kadar başvuran yaşadı!

14 milyon vatandaşı yakından ilgilendiren vergi ve prim borcu ile idari para cezalarında faizlerinin yüzde 90'ı silinecek. Bu ay sonuna kadar başvuran yaşadı...

Faizlerin düşmesiyle konut fiyatları yüzde 15 arttı!

Konut kredi faizlerinin düşmeisyle satışlarda canlanma yaşandı. EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, ''Bölgesine göre konut fiyatlarında yüzde 5-15 arası artış görüyoruz'' diye konuştu.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

Konut projelerinde fiyatlar yüzde 20 arttı!

Faizlerin düşmesi müteahhitleri de hareketlendirdi. Konut projelerinde ve “yap-sat” tarzı birçok butik projede fiyatlar yüzde 10-20 oranında artış gösterdi.

Ev fiyatları yüzde 15 artacak!

İzak Hason Emlak Danışmanlığı kurucusu İzak Hason, faizlerin düşeceği ile ilgili haberlerin piyasayı canlandırdığını ve yılın ilk sekiz ayındaki satışların son 10 senin yüzde 50 altında olduğunu ifade etti.

Faizlerin yüzde 0.99’a düşmesi sektörü çok olumlu etkileyecek!

Folkart Yönetim Başkanı Sancak, konut kredisinde müjdenin geldiğini belirtti ve "Faizlerin yüzde 0.99’a düşmesi sektörü çok olumlu etkileyecek" diye konuştu...

Faizler yüzde 1'in altına inmeli!

TOKİ Başkanı Ergün Turan faizlerin yüzde 1'in altına inmesi gerektiğini ifade etti. Bu faiz oranlarıyla konut almak isteyen vatandaşın, konut alamadığını belirtti...

Faizlerin düşmesi konut kredisi maliyetini yüzde 9 azalttı!

Konut kredisi faiz oranındaki düşüş, tüketicinin ev alırken kullandığı ortalama 100 bin liralık kredinin toplam maliyetini yüzde 9 azalttı

Mahmut Yörük: Yüzde 0,50 faizle herkes konut sahibi olur!

Bankaların konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına çekmesi emlak sektöründe, heyecan yarattı. MyKanguru Emlak Ofisi İşletmecisi Mahmut Yörük, faizlerin düşmesinin emlak sektörünü canlandıracağını söyledi.

Ev kredisinde faizler yüzde 1'in altına inecek!

Merkez Bankası’nın faizleri aşağıya çekmesiyle yatırım iştahını artıran iş dünyasına bankalardan indirim desteği gelmedi. Ev ve benzeri ihtiyaçların alıma dönebilmesi için de kredide faizlerin yüzde 1'in altına inmesi bekleniyor.

Konut faizleri yüzde 1'in altına düşerse piyasalar hareketlenir!

Türkiye'de faizlerin düşmesinin önemine işaret eden Bezci, "Özellikle konut faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesi lazım ki piyasalar hareketlensin, iç piyasalar şu anda biraz durgun vaziyette, faiz düşerse piyasalar hareketlenir." değerlendirmesini yaptı.

Faiz yüzde 1'in altına hemen inerse konutta rekor kırılır!

Merkez Bankası’nın faiz indiriminden sonra gözler bankalara çevrildi. Konut kredisinde faizlerin yüzde 1’in altına inmesi bekleniyor. Beklenen indirimin hemen gerçekleşmesi halinde konut satışlarında bu yıl rekor kırılacak.

Faizlerin düşmesi konut satışlarını yüzde 20 artıracak!

Keller Williams, Türkiye’de uzun dönemdir düşmesi beklenen konut faiz rakamlarını değerlendirdi. Yeni faiz oranlarının sektörde konut satışlarını yüzde 20 oranında artırması bekleniyor.

faizlerin yüzde 1e inmesi Haberi

faizlerin yüzde 1e inmesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Grup Toplantısı'nda, vefat eden gazeteci yazar Altemur Kılıç'a Allah'tan rahmet diledi.


Kılıçdaroğlu, dünyadaki en değerli şeyin insan hayatı olduğuna işaret ederek, Türkiye'deki iş kazalarına değindi. Ocak ayında 110, Şubat'ta 140, Mart'ta 157, Nisan'da 168, Mayıs'ta 119, Haziran'da 200, Temmuz'da 133, Ağustos'ta 199, Eylül ayında 141 kişinin, son bir haftada ise 121 işçinin iş kazalarında hayatını kaybettiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:


"Bunlar isimsiz insanlar. Hiç kimse 'Bu işçiler hayatını neden kaybetti' diye sormuyor. Bir lokma ekmek için hayatlarını kaybettiler. Bu insanlara, bu garibanlara hangi siyasi parti kucak açıyor? Gayet açık, gayet net, huzur içinde söylüyorum; bu insanların tek bir sahibi vardır o da CHP'dir, halkın partisidir. İş kazalarında Avrupa birincisi, dünya üçüncüsüyüz. Ama hiç kimse...