06 / 05 / 2024

faizsiz taksitlendirme yapan projeler

faizsiz taksitlendirme yapan projeler

İnşaat firmaları, krediyle ev almak için faizlerin düşmesini bekleyen yatırımcıları harekete geçirmek amacıyla düğmeye bastı. 60 aya kadar vade farksız ödeme imkanı sunan markalı konut üreticileri, peşinat oranını da yüzde 1'e kadar düşürdü.

Garanti BBWA herkese faizsiz 10 bin TL verecek! Bu parayı acil alın!

Garanti BBWA, ilk kez kredi kartı başvurusu yapan yeni müşterilerine faizsiz 10 bin TL nakit avans veriyor. Aynı zamanda nakit avansını kullananlara 6 ay taksitle geri ödeme imkanı sunuyor. İşte, 10 bin TL nakit avansa ilişkin detaylar...

Akbank’tan ilaç gibi gelecek kampanya! Bunu yapan herkese faizsiz 10 bin TL!

Akbank’tan nakit ihtiyacı olan vatandaşların ne yapacağını düşünmesine gerek kalmayacak bir kampanya haberi geldi. Akbank 10 bin liraya kadar faizsiz kredi verileceğini duyurdu. İşte detaylar...

Konut sahibi olmak isteyenlere müjde! Düşük taksitle, faizsiz ev almak mümkün…

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Emlak Katılım Bankası, ülke çapında avantajlı konutların rahatlıkla satın alınmasına yardımcı oluyor. Düşük kâr oranıyla faizsiz sunduğu konut kredisi işe herkesin kira öder gibi ev sahibi olmasına destek olan Emlak Katılım, makul ödeme planıyla makul konut kredi

Kredi çekeceklere müjde! 5 bin TL'ye kadar faizsiz kredi!

Peş peşe gelen zam haberlerinin ardından bankalardan beklenen haber geldi. Uygun kredi araştırması yapan vatandaşın yüzünü güldürecek faizsiz kredi gelişmesi yaşandı. Vatandaşlara 5 bin liraya kadar tamamen faizsiz kredi imkanı sunuldu. İşte tüm detaylar...

Faizsiz konut sisteminde ‘eleme’ zamanı!

Faizsiz konut sahibi yapan şirketlerle ilgili yasa teklifi Meclis’e sunuldu. 100 milyon lira sermaye şartının etkisi ve BDDK incelemelerinin ardından firmaların büyük kısmının tasfiye edilmesi, müşterilerin kurumsal firmalara aktarılması planlanıyor.

Faizsiz konut sistemi denetim altına alınıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, faizsiz konut edindirmeyle ilgili satış yapan firmaların denetim altına alınmasını içeren kanun teklifinin Meclis Başkanlığına sunulduğunu belirtti. 

Faizsiz konuta yasal düzenleme geliyor!

Hükümet gittikçe artan faizsiz konut alımı ile ilgili yasal düzenlemeye gidiyor. Faizsiz konut satışı yapan şirketlere sermaye şartı getirilecek.

Faizsiz konut kredisi geliyor!

Dün gerçekleşen kabine toplantısının ardından açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ev almak isteyen vatandaşlara faizsiz konut kredisi imkanı sunulacağını açıkladı.

Türkiye'de faizsiz ev sahibi yapan şirketler artıyor!

Faizsiz ev ve araba sahibi yapan model gün geçtikçe büyüyor. Son 3 yıl içinde şirket sayısı 20’ye yaklaştı. Sektör yetkililerine göre artışın sebebi talep olduğu kadar yakın zamanda gelmesi beklenen devlet desteği...

Faizsiz ev alma sistemine yoğun ilgi!

Vatandaşı bankadan kredi almadan ev sahibi yapan “Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi"ne ilgi artıyor. Finansevim Genel Müdürü Öztürk, “Faiz indirimiyle harekete geçen vatandaş bizlere de akın etti. Şubelerimize ziyaretler 2 katına çıktı” diye konuştu...

Faizsiz ev cirosu 2 milyara ulaştı!

Faizsiz ev sahibi yapan, ‘Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ gün geçtikçe büyüyor. Finansevim Genel Müdürü Özgür Öztürk, “Sektörün 2015’de aylık cirosu 300 milyon, 2019 başında 1 milyar liraydı'' diye konuştu.

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Eminevim Faizsiz Ev Alma Sistemi’nde lider!

Tasarrufa dayalı, faizsiz Elbirliği Sistemi ile yapılan konut satışlarına özellikle alım gücü düşük aileler yoğun ilgi gösterdi. Bu sistemle onlarca kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, 137 bin teslimat ile Faizsiz Ev ve Otomobil Alma Sistemi’ndeki başarısını kanıtladı.

faizsiz taksitlendirme yapan projeler Haberi

faizsiz taksitlendirme yapan projeler

İnşaat firmaları, krediyle ev almak için faizlerin düşmesini bekleyen yatırımcıları harekete geçirmek amacıyla düğmeye bastı. 60 aya kadar vade farksız ödeme imkanı sunan markalı konut üreticileri, peşinat oranını da yüzde 1'e kadar düşürdü.



Nurol Park

Nurol GYO"nun Güneşli'deki bin 512 konutluk Nurol Park projesinde isteyenlere peşin ödemede yüzde 15 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajları sunuluyor. Dileyenler, 12 ay kredi ödemesi Nurol GYO'dan olan 120 aya kadar banka kredisi de kullanılabiliyor. 




Concord İstanbul

Teknik Yapı'nın Kadıköy Fikirtepe'de inşa ettiği Concord İstanbul'da ikinci etaptaki rezidans daireler yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz fırsatıyla görücüye çıktı. Haziran ayına kadar sürecek kampanyada, yatırımcılara ayrıca yüzde 10 peşinat kolaylığı sağlanıyor. 




Ritim İstanbul 

Dumankaya İnşaat, Maltepe'de inşa ettiği Ritim İstanbul projesinde sıfır peşinat, yüzde...