16 / 05 / 2024

Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı gelişme planı

Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı gelişme planı

İstanbul Sarıyer'de yer alan Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı için 1/ 10000 ölçekli Gelişme Planı teklifi Orman ve Su İşleri 1. Bölge Müdürlüğü tarafından verildi...

Türk kuyumculuk sektörü dünya sıralamasında ilk üçü ele geçirdi!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Mustafa Atayık, kuyumculuğun 40 bin işletmesi ve 300 bin çalışanı olduğunu belirterek, “Kuyumculuk sektörü zamanında sipariş tesliminde dünya birincisi, ihracatta dünya ikincisi, üretimde dünya üçüncüsü” dedi.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Murat Atay, Türk bankacı ve Garanti BBVA'da Genel Müdür Yardımcısı ve Kredi Riski Yönetimi Başkanı olarak görev yapmaktadır. Peki, Murat Atay kariyerine nasıl başladı? Murat Atay kimdir?

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bcf Petrol Demir Hırdavat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Rıfkı Enes Göçmen tarafından kuruldu.

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Çağatay Ulusoy 6 milyon TL'ye villa aldı!

Şu sıralar yeni dizisi için kamera karşısına geçen Çağatay Ulusoy, yatırım amaçlı villa satın aldı. Ulusoy yeni villası için 6 milyon TL ödedi.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

2020 konut kredisinde zirve yılı olacak!

Kamu bankaları tarafından uygulanan faiz indirim kampanyaları, konut sektörüne tarihi rekor kırdırdı. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, “2020, mortgage kullandırımları açısından, tarihte en fazla büyünen yıl olacak” diyor.

İş adamı Can Atay'dan eşinin şiddet iddialarına cevap: İftira atıyor, ben de ondan şikayetçi oldum!

Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Garanti BBVA'dan Green Mortgage'a 370 milyon TL finansman!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, Türkiye’nin ilk yeşil mortgage uygulaması olan Green Mortgage (Yeşil Mortgage) ürününü hayata geçirdiklerini söyledi.

Garanti BBVA'dan ilk evini alana 300 TL bonus!

Garanti BBVA ilk evini almak için konut kredisi kullanan müşterilerine ev hediyesi olarak 300 TL bonus veriyor. Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, vatandaşların ev ihtiyaçlarına katkıda bulunduklarını söyledi.

Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı gelişme planı Haberi

Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı gelişme planı


İstanbul Sarıyer'de bulunan Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı için 1/10000 ölçekli Gelişme Planı teklifi Orman ve Su İşleri 1. Bölge Müdürlüğü tarafından verildi.


Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı Gelişme Planı teklifi İstanbul 3 no'lu Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu tarafından değerlendirilecek. Devlet ormanı olarak görünen Falih Rıfkı Atay Tabiat Parkı için başvuru 2 Nisan 2014 tarihinde yapıldı.


Uzun devreli gelişme planı nedir?


Gülcihan YELKENCİ /...