07 / 07 / 2024

Fantasia Seramik son teknoloji

Fantasia Seramik son teknoloji

Fantasia Seramik’in Türkiye'de başarıyla temsil ettiği İtalyan Fantini firması, suyun rahatlatıcı etkisi ve teknolojinin kusursuz uyumunu yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak…

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Şekib Avdagiç'ten son dakika kentsel dönüşüm açıklaması! İstanbul iç açıcı değil!

İTO Başkanı Şekib Avdagiç, son dönemde konut maliyet yükselişlerinin dünyanın pek çok ülkesinde yaşandığına dikkat çekerek, çelikten çimentoya, demirden seramik ve cama kadar birçok üründe fiyatların arttığını kaydetti. Peki İTO Başkanı Şekib Avdagiç konut sorunuyla neler söyledi? İşte ayrıntılar...

Fantasia Seramik Anonim Şirketi kuruldu!

Fantasia Seramik Anonim Şirketi bugün Şişli'de Menahem Kıymaz, Arıel Kıymaz ve Yakup Ceki Kıymaz ortaklığında kuruldu.

Decovita Seramik, Bozüyük OSB'de üretime başladı!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üretici firma konumuna geçti. Decovita Seramik, doğal taş desenlerini özel tekniklerle sırlı porselen seramiklerin üzerine basarak kaliteli ürünler sunuyor.

Decovita Seramik dev yatırımla üretici oldu!

Decovita Seramik, son teknolojiyle kurulan fabrikasıyla birlikte ithalat yapan firmadan üreten bir firma konumuna geçti. Decovita Seramik Kurucu Ortağı Ercan Uyan, “İki yıl içinde 10 milyon metrekare üretim yapmayı planlıyoruz." dedi.

Yurtbay Seramik’ten tuğla koleksiyonu!

Desen, doku ve baskı çeşitliliği ile yaşam alanlarında son zamanların gözde duvar kaplaması, seramik. Yurtbay Seramik’in tuğla koleksiyonları ile dekorasyonun bu moda trendine dair yenilikleri keşfedin.

Kalekim Ultratech ile seramik uygulaması artık çok kolay!

Kalekim’in geliştirdiği, üç saat gibi kısa bir sürede kuruyan, son derece esnek ve dayanıklı yapıştırma harcı ‘Ultratech’ ile seramik uygulaması artık çok kolay.

Bien Seramik'ten ödüllü tasarım!

Türkiye seramik sektörünün çevre dostu ve yenilikçi markası Bien, dünyanın en önemli seramik fuarlarından Cersaie’de son teknoloji ile üretilmiş en gözde ve ödüllü tasarımlarıyla katılacak. İşte Bien Seramik tasarımları...

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.

Ege Seramik'ten KYBELE serisi!

Ege Seramik evlerinizi son moda tasarımlar ve göz alıcı en son teknolojiye sahip ürünler ile değiştirmeye devam ediyor.İtalya Cersaie fuarında kullanıcıların beğenisine sunulan KYBELE ile artık mekânlar daha sade, daha şık.

Ege Seramik CERSAIE Fuarı’na katıldı!

Dünya seramik sektörünün en önemli fuarlarından CERSAIE Fuar’ı, İtalya’nın Bologna kentinde 28 Eylül - 02 Ekim tarihleri arasında gerçekleşti. Ege Seramik ve son teknoloji ürünleri, övgüler alarak Türkiye’ye geri döndü.

Fantasia seramik markalarını Cersaie 2015’te sergileyecek!

Cersaie Fuarı’nda, Fantasia Seramik’in Ariostea, ArtCeram, Bisazza, Cerdisa, Italgraniti, Newker, Petracer’s ve Roca markaları sıra dışı ürünleriyle fuar ziyaretçilerini karşılayacak…

Fantasia Seramik'in markaları Cersaie 2015’te!

Türkiye’de satışa sunduğu seçkin koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren Fantasia Seramik’in temsil ettiği markalar Cersaie Fuarı’nda yenilikçi ürünlerini tanıtacak.

Fantasia Seramik son teknoloji Haberi

Fantasia Seramik son teknoloji

Suyun rahatlatıcı etkisi ve teknolojinin kusursuz uyumunu yansıtan Acqua Zone, Acquadolce, Mint, MilanoSlim ve Lame, yeni nesil banyo dekorasyonlarında ilk tercih olacak… Uluslararası markaların özgün koleksiyonlarını Türkiye’de satışa sunan Fantasia Seramik, son teknoloji ürünleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. İtalyan Fantini firmasının her detayının tasarımla buluştuğu armatürleri, sıcak yaz günlerinde suyla buluşmayı yeniden yorumluyor. İtalyan tasarımcı Franco Sargiani imzası taşıyan Acqua Zone, Acquadolce, MilanoSlim, Matteo Thun ve Antonio Rodriguez tarafından tasarlanan Lame ile Angeletti ve Ruzza dokunuşlarından oluşan Mint, suyun dinlendirici yönünü görsel ve duyusal bir zevke dönüştürüyor. Suyun ışıkla sofistike uyumunu kusursuz bir şekilde yansıtan Acqua Zone, duş anlarının rahatlatıcı etkisini renklerle birleştiriyor. Yapısı itibariyle su akışının farklı modlarda belirlendiği Acqua Zone, renk değişimiyle de gökkuşağını andırarak suyun...