06 / 05 / 2024

farklı mimari yapılar

farklı mimari yapılar

İstanbul'un farklı semtlerinde hayata geçirilen ve farklı tasarımları ile alışılmış mimari anlayışa meydan okuyan konut projelerini emlakkulisi.com takipçileri için araştırdık. İşte yepyeni bir yaşama göz kırpan İstanbul'un yedi harikası...

Anne adaylarına güzel haber: Her doğumda 3 farklı ödeme yapılıyor! Maaşlar hesaplara tıkır tıkır anında yatırılıyor! 

Devlet çalışan kadınlara destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda anne adaylarına doğum süresince çocuk parası, doğum parası, süt parası gibi üç farklı ödeme yapıyor. 

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Mimari Yapılar İnşaat Emlak Otomotiv Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Özcan Evliyaoğlu tarafından Sancaktepe'de kuruldu.

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşaroğlu Mimari Yapı İnşaat Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaşar Uyar tarafından kuruldu.

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Orman Ürünleri Mimari Yapılar Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hamdi Akın tarafından kuruldu.

Osmanlı'nın Mersin'deki ilk ve tek mimari yapıları 1,5 asırdır ayakta!

Mersin'in Akdeniz ilçesindeki 155 yıllık çeşme ile 150 yıllık cami, Osmanlı Devleti tarafından kentte yapılan ilk ve tek mimari yapı olarak günümüze kadar ayakta kaldı.

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Dünyanın en sıra dışı mimari yapıları belli oldu. Dünyanın her tarafından gelen binlerce ziyaretçi yapıları görmek için sıraya giriyor.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Alışılanın aksine 'anormal' olan yapıların her birinin ayrı bir hikayesi vardır. Dünyanın her tarafından binlerce turist sırf sıra dışı mimari yapıları görmek için seyahat ediyor. İşte dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı...

İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları!

Her ülkenin kendine has sembolik yapıları var. Şehir kartpostallarına işlenen o görkemli mimari yapılar. İşte ABD, Çin ve Hindistan'ın sembolik yapıları...

Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi kuruldu!

Ahsen Mimari Yapılar Limited Şirketi bugün Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dalaz tarafından kuruldu.

Eşsiz betonarme yapılar Doka kalıpları ile hayat buluyor!

İnşaat sektöründeki büyüme hızla devam ederken inşa edilen yapıların tasarımları geleneksellikten uzaklaşıp gün geçtikçe farklılaşıyor.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Harran'ın konik kubbeli evlerine kış bakımı!

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, farklı mimari yapılarıyla dikkati çeken 250 yıllık konik kubbeli evler, iklim şartlarından etkilenmemesi için belirli periyotlarla kış öncesi bakımdan geçiriliyor.

farklı mimari yapılar Haberi

farklı mimari yapılar

İstanbul'un farklı semtlerinde çok sayıda yeni konut projesi üretiliyor. Çok sayıda konut üretiliyor ama bunlar arasında öyleleri var ki görenlere adeta iç geçirtiyor. Farklı mimarisi tasarımı ile göz kamaştıran bu projeler, sadece konut sakinlerinin yaşamına değil İstanbul'un silüetine de yeni bir boyut kazandırıyor. Gerek farklı tasarımı gerekse de sunulan zengin sosyal olanakları ile yepyeni bir dünyaya göz kırpan bu projeler, uluslararası alanlarda taçlandırıldıkları ödüllerde de Türkiye'nin dünya çapında adının duyurulmasına da katkı sağlıyor. İşte İstanbul'un 7 harikası...




1. Dünyanın en iyisi

2 yılda 10'dan fazla ödüle layık görülen Varyap Meridian, dünyanın en iyi mimari projesi ünvanını taşıyor. Varyap ve Emlak...