03 / 05 / 2024

faruk aksoy kimdir

faruk aksoy kimdir

Türkiye İş Makinaları Distribütörleri ve İmalatçıları Birliği (İMDER) Genel Sekreteri Türkiye iş ve inşaat makineleri sektörü açısından 2014, inişli çıkışlı bir yıl oldu.

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Abdullah Günhan Aksoy kimdir? Hangi bölümden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı?

Abdullah Günhan Aksoy hangi üniversiteden mezun oldu? Nerelerde çalıştı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi ve Pazarlama A.Ş’de hangi alanda görev alıyor? İşte detaylar...

Mustafa Aksoy hangi bankalarda çalıştı? Kaç dil biliyor? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Aksoy, kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversitede eğitim gördü? Hangi bankalarda görev aldı? Belçika’ya neden gitti? Çalık Enerji’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mustafa Aksoy ile ilgili merak edilen her şey...

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Taha Aksoy Kimdir?

Taha Aksoy kimdir? Taha Aksoy’un mesleği nedir? Taha Aksoy nereden mezundur? İşte detaylar!

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vio Turizm Organizasyon Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Aksoy tarafından kuruldu.

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Faruk Akşehirlioğlu kimdir?

2012 yılında Santra Mimarlık kurucularından biri olan Mimar Faruk Akşehirlioğlu kimdir? Faruk Akşehirlioğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Faruk Akşehirlioğlu..

faruk aksoy kimdir Haberi

faruk aksoy kimdir

Dövizdeki dalgalanma ve büyüme hedefi unsurları sektördeki büyüme ya da daralmayı doğrudan etkiliyor. 2014'e başlarken sektörün yüzde 30 oranında küçülme yaşayacağını tahmin ediyorduk ancak piyasa gerçekleşmeleri sektörümüzün yüzde 15 oranında küçülmesini sağladı. Sektörün 2010 üa 2014 dönemi arasındaki satış adetlerine baktığımızda ise 10 bin adetin altına düşmediğimiz için bu daralmayı geçici görüyoruz. Çünkü piyasa şartları söz konusu dönemde birçok sektör için elverişli değüdi. 

Sonuç olarak 2014'teki yüzde 15'lik küçülmeye rağmen dönemde 11 bin 500 adetlik satış rakamına ulaştık. Sektörümüz bugün itibarıyla 127 ülkeye ihracat yapıyor. Önümüzdeki 10 yıl içinde ise 200 ülkeye ihracat yapmayı hedefliyoruz. 2023 yılı itibarıyla da yılda 20 bin adet makine satmayı hedefliyoruz. Bu rakamı yakalayabilmemiz için sektörümüze 4 milyar dolarlık yapılması gerekiyor. 

Bahsettiğimiz yatırım gerçekleştiği taktirde 2023...