14 / 05 / 2024

faruk çelik şişli asansör kazası

faruk çelik şişli asansör kazası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şişli'deki bir inşaatta meydana gelen asansör kazasına ilişkin, "Tüm yönleriyle olay açık bir şekilde ortaya çıkarılabilecek. İhmal, kusur nerede var ise bunların üzerine gidilecek" dedi...

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Ömer Faruk Çelik 13 milyon dolara yalı aldı!

EYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik Kuzguncuk'ta muhteşem bir yalı satın aldı. Çelik yalı için 13 milyon dolar ödeyecek... 

Faruk Çelik: Tarım arazileri daralıyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Tarım alanları daraldığı için üretim ve verimin önemi ortaya çıkmaktadır. Verim ancak kaliteli ve sertifikalı tohumla gerçekleşebilir" açıklamasını yaptı.

Ömer Faruk Çelik: 4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak!

Körfez yatırımcısı ile Türk firmaları İstanbul’da buluştu. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik ortaya çıkacak 20 milyar dolarlık iş hacmine dikkat çekerek “4. Köprü Körfez ülkelerine ulaşacak” dedi.

Ömer Faruk Çelik: Yeni kriz yabancı satışlarından çıkacak!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Ömer Faruk Çelik: " Bu dolar kuruyla yabancılar elindeki konutları satarsa zarar edecek. Bu da Türkiye’de konutta yeni bir krizi başlatacak. " dedi..

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Momentogrup Tekstil Turizm İşletmeleri Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ercan Çelik Şube Müdürlüğü'nde 600 bin TL'lik sermaye ile 31 Aralık'ta Şişli, Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde kuruldu.

Ömer Faruk Çelik: Sosyal konut alanları belirlensin, burada tavan fiyat uygulansın!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal konut üretimi için radikal çözümü TOKİ'nin formasyon değiştirmesinde gördüğünü dile getirdi.

Ömer Faruk Çelik: Konutta yeni finansal modellere ihtiyaç var!

Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de yıllık ortalama 600 bin birinci el konut satışı gerçekleştirildiğini, yeni konut retiminin ise 800 bin civarında olduğunu belirterek, "Bu farkı kapatmak için yeni finansal modellere bakmak lazım" dedi.

Bakan Faruk Çelik: Bin 647 inşaatın faaliyeti durduruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "2 bin 87 inşaatı denetledik, 600 civarındaki inşaatın durdurulma işlemi devam ediyor. Böyle işverenlik olmaz, kabul edilemez" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Çelik: Konut sektörü yüzde 500 büyüdü!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesi'nden alacağız" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Her yıl 650 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konutder arasında imzalanan işbirliği töreninde konuşan Ömer Faruk Çelik, Türkiye'deki nüfus artışından dolayı her yıl 650 bin yeni konut üretilmesi gerektiğini ifade etti.

faruk çelik şişli asansör kazası Haberi

faruk çelik şişli asansör kazası

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şişli'deki bir inşaatta meydana gelen asansör kazasına ilişkin, "Tüm yönleriyle olay açık bir şekilde ortaya çıkarılabilecek. İhmal, kusur nerede var ise bunların üzerine gidilecek" dedi.


Bakan Çelik, 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatta incelemelerde bulundu. Çelik, kazanın yaşandığı inşaatın zemin katında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Mecidiyeköy'de bahse konu inşaatta maalesef dün akşam saat 19.00 sularında tüm milletimizi üzüntüye garkeden müessif bir kaza ile karşı karşıya kaldık. Bu meydana gelen müessif olayın neticesinde 10 çalışanımız, 10 emekçimiz ne yazıkki hayatını kaybetti. Öncelikle hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bütün milletimizin başı sağolsun" ifadelerini kullandı.


"Yaşanan bu olaylar neticesinde bir daha yaşanmaması konusunda hep temennilerimizi ifade ediyoruz. Bu konuda gerek işverenlerin gerekse tüm yetkililerin gerekli sorumluluk çerçevesinde hareket...