04 / 05 / 2024

faruk kocabaş

faruk kocabaş

Pazar payını 2 puan artırmayı hedeflediklerini ifade eden TP Vision Türkiye Genel Müdürü Faruk Kocabaş, yeni ürünü Design Line’dan yıl sonuna kadar 1,000 adet satmayı planladıklarını açıkladı...

MediaMarkt Türkiye CEO'su İspanya'ya atandı

MediaMarkt Türkiye'den yurt dışına üst düzey atama yapıldı. MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi Faruk Kocabaş, MediaMarkt Saturn Grup içerisindeki en iyi pazarlardan birisi olan MediaMarkt İspanya’ya atandı. 

Ömer Faruk Barata: Kentsel dönüşümde cesur adımlar atılmalı!

Kentsel dönüşümde daha cesaretli adımlar atılması gerektiğini belirten Vartaş Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Barata, "Kentsel Dönüşüm demirden leblebi, çiğneyip lokmasını yutabilene helal olsun" dedi.

Hakan Kocabaş: Silivri'ye bir an önce OSB kurulsun!

Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği (SİAD) Başkanı Hakan Kocabaş, bölge iş dünyasının bir an önce Silivri’ye OSB kurulmasını istediğini belirtti.

Faruk Göksu: Türkiye'de kentler 65 yılda 3 kez yenilendi!

Sürekli değişen imar planlarını eleştiren ÇEKÜL Yüksek Dayanışma Kurulu Üyesi Faruk Göksu, kentlerdeki hızlı dönüşümün tarihsel dokusu olan kentlerde ciddi olumsuzluklar ve yıkımlar meydana getirdiğini söyledi.

Hakan Kocabaş: Tarım arazisine çimento fabrikası yapılmasını kınıyoruz!

Silivri SİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kocabaş, “Bizler 7 yılı aşkın süredir, öncesinde sanayi imarlı olan arsalarımıza dahi fabrika yapamazken, tarım arazisine çimento fabrikası izni verilmesini esefle karşılıyoruz” dedi

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Faruk Yıldırım Mdürülüğü'nde, Bayrampaşa Orta Mahallesi 'nde kuruldu.

Faruk Akdoğan: Niğde'nin çehresi tamamen değişecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından, Hızlı Tren Projesi'ne kadar kamuoyunun merak ettiği önemli konularla ilgili açıklamalard

Faruk Köksoy: Keşfedilmeyi bekliyoruz!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, projelerini anlattı. Bakü - Tiflis - Ardahan - Kars tren seferlerinin yakında başlayacağını; bu sayede hattın bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Faruk Sakarya'dan köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilip, Atatürk adının verilmesini önerdi.

Faruk Güllüoğlu 80 mağaza açacak!

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Ömer Faruk Çelik: Sosyal konut alanları belirlensin, burada tavan fiyat uygulansın!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal konut üretimi için radikal çözümü TOKİ'nin formasyon değiştirmesinde gördüğünü dile getirdi.

Ömer Faruk Çelik: Konutta yeni finansal modellere ihtiyaç var!

Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de yıllık ortalama 600 bin birinci el konut satışı gerçekleştirildiğini, yeni konut retiminin ise 800 bin civarında olduğunu belirterek, "Bu farkı kapatmak için yeni finansal modellere bakmak lazım" dedi.

faruk kocabaş Haberi

faruk kocabaş

Dünyada ve Türkiye’de Philips markalı televizyonları pazara sunan TP Vision, televizyon tasarımı anlayışında yeni bir çağ başlatacak olan Philips DesignLine’ı Türkiye’de pazara sunuyor. Yeni Philips Design Line,  gelenekselin dışına çıkarak, modern yaşam alanlarıyla mükemmel bir uyum sağlayacak en yeni Philips Smart TV.


 Design Line TV’lerin ön tarafında; kapalı modda ekranı gizleyen, kademeli olarak siyah renkten şeffaf bir görünüme geçiş yapılan bir cam kullanılıyor. TV kapatıldığında bu geniş cam ön kısım, tek parça tasarım konseptini bozmadan ekrana hareketli bir görünüm katıyor. Design Line, trendlerin ve teknolojinin dayatmaları yerine kendi kişisel tercihlerine göre benzersiz görünüme sahip eşyalarıyla kendilerini ifade etmek isteyen tüketici kitlesini hedef alıyor.


Yeni DesignLine TV serisi 117 cm (46 inç) ve 140cm (55 inç) olmak üzere iki model olarak sunuluyor....