27 / 04 / 2024

Faruk Özlü kimdir

Faruk Özlü kimdir

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İnşaat sektöründe hedefimiz, tüm dünya!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) iş birliğiyle Sanayide Yüksek Teknolojiye Geçiş Programı kapsamında düzenlenen ''Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayi Zirvesi'' bugün gerçekleştirildi. 

Samsatlı depremzedelerin konut problemi çözülecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Samsatlı depremzedelerin konut problemini Kanun Hükmünde Kararname ile çözeceklerini açıkladı. 

Bilişim Vadisi için 61 firmanın başvurusu alındı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, Kocaeli Bilişim Vadisi'ndeki çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bakan Özlü, "Şu an itibarıyla baktığımızda 61 firmanın başvurusu alınmış, 37 firmanın projesi onaylanmış, 6 firma da Bilişim Vadisi'nde faaliyetlerine devam etmektedir." dedi.

FETÖ'ye ait 734 markaya TMSF el koydu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü: "Türk Patent ve Marka Kurumumuz, FETÖ'ye ait 734 marka, 72 tasarım ve 15 patentin Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na devrini gerçekleştirmiştir" şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ üst gelir grubu için ürettiği konutlarda teknolojiyi kullanmalı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü "TOKİ çok sayıda konut yapıyor fakat bunlardan alım gücü yüksek kesime hitap eden konutlarda teknoloji kullanması gerekiyor" dedi.

5 büyük endüstri bölgesi kurulacak!

Türkiye’yi üst gelir ligine sıçratacak programın detayları belli oluyor. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 5 büyük endüstri bölgesi kurulacağını belirtti.

Türkiye'de yatırımın önü açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, zeytinlik sahalarla ilgili düzenlemeye ilişkin konuştu. Türkiye'de yatırımının önünü açacaklarını söyleyen Özlü, zeytinlik sahalarına zarar verilmeyeceğini açıkladı.

Faruk Özlü'den zeytinlik sahalarına yatırım açıklaması!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, zeytinlik sahalarının imara açılmasına ilişkin konuştu. Konunun, Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısından çıkaracaklarını söyledi.

Sanayi sitelerinin taşınması konusu sanayicileri kaygılandırdı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, sanayi sitelerinin şehir dışına taşınmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Özlü, sanayi sitelerinin şehir dışına taşınması konusunun sanayicileri kaygılandırdığını söyledi.

Sanayi siteleri şehir dışına taşınacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, sanayi sitelerinin taşınması üzerinde çalıştıklarını belirtti. Özlü, sanayicilere taşınmaları için yüzde 3 faizle kredi desteği verip arazilere lüks konut ve AVM yapılabileceği müjdesini verdi.

Yatırımlar için KOBİ'lere 10,3 milyar liralık kredi desteği!

Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan 5'inci İş Forumu gerçekleşti. Toplantıda konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, KOBİ'lere 10,3 milyar liralık bir kredi vereceklerini söyledi.

Faruk Özlü: Türkiye'nin her yerinde mega projeler sürüyor!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Mevcut büyüme oranlarımız, bizim için yeterli değildir. Ülke olarak, daha hızlı büyüme rakamları yakalamalıyız. Yeniden gaza basmalı, hızımızı artırmalıyız." dedi.

Faruk Özlü Balıkesir'de fabrika açılışlarına katıldı!

Faruk Özlü, Balıkesir Sanayi Odasında düzenlenen ortak törenle 10 bin kişinin çalışacağı Alimar Jeneratör, Eko Sinerji, TRIMline fabrikaları ile BEST A.Ş.'nin ek fabrikasının açılışına katılarak konuşma yaptı.

Faruk Eczacıbaşı kimdir? Kaç yaşında? Evli mi?

Eczacıbaşı Holding'in sahiplerinden biri olarak tanınan Faruk Eczacıbaşı kimdir? Faruk Eczacıbaşı kaç yaşında? Faruk Eczacıbaşı evli mi? Faruk Eczacıbaşı'nın kaç çocuğu var? İşte ayrıntılar...

Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Nereden mezundur?

Yeni Gimat GYO'nun bağımsız üyesi Dr. Burçin Gözlüklü kimdir? Burçin Gözlüklü nereden mezundur? İşte yanıtı...

Ömer Faruk Çelik Kimdir?

Ömer Faruk Çelik kimdir? Ömer Faruk Çelik’in mesleği nedir? Ömer Faruk Çelik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Faruk Türköz kimdir?

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz kimdir? Faruk Türköz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Türköz'ün biyografisi...

Faruk Rüyal Ergül kimdir?

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rüyal Ergül kimdir? Faruk Rüyal Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Faruk Rüyal Ergül'ün biyografisi...

Faruk Özlü: Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir!

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yaptığı açıklamada, "Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir" dedi.

Ömer Faruk Karabayır kimdir?

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Karabayır kimdir? Ömer Faruk Karabayır daha önce görevleri yürüttü, nerelerde çalıştı?

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Edirne Kavacık’ta OSB isyanı!

2016'da eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylanan Edirne Uzunköprü Kavacık Köyü'nde yapılması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi için bölge sakinleri harekete geçti. 

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin önü açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Organize sanayi bölgesindeki doluluk oranı yüzde 40'ın altındaysa burada çok özel bir şey yapacağız yani bedelsiz arsatahsis etmenin önünü açacağız. Öyle yüzde 20, 30, 40 değil, tamamen bedelsiz olmasının önünü açacağız." diye açıklama yaptı. 

Faruk Özlü kimdir Haberi

Faruk Özlü kimdir

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü, “Sadece çöp toplayan, temizlik yapan belediye değil; sosyal hizmetlerde, sanatta, kültürde ve çevrede göz dolduran bir belediye yönetimi inşa edeceğiz. Teknolojinin tüm imkanlarını Düzceli kardeşlerimizin emrine sunacağız” diye açıklama yaptı. 

Milliyet'te yer alan habere göre Dr. Faruk Özlü Düzce’nin en önemli sorunlarını çözüme kavuşturduklarını ifade ederek  “7 Haziran 2015 yılında milletvekili adayı olduğumda Düzce’nin gündeminde olan, herkesin konuştuğu 5 sorun vardı. İçinde bulunduğumuz Kültür Merkezi İnşaatına 1994 yılında başlanmış 2015 yılına gelinmiş ancak hala bitirilememişti. Bu sorunu ele aldım. Öğrendim ki; Düzce Kültür Merkezi inşası işi Sayıştay’da yargılanıyor. Sayıştay’a gittim, hangi dairede yargılandığımızı öğrendim. Görüşmeler yaptım. Bu görüşmelerimden birine o tarihte başkan yardımcıları olan Murat...